ENKELIVIESTITHUOM! ENKELIVIESTIEN VÄLITYS ON JUURI NYT TAUOLLA!

* * * 


Enkelit ovat läsnä vierellämme aina, uskommepa siihen tai emme. Myös heidän hyvin lempeä ja hienovarainen apunsa ja ohjauksensa on meidän kaikkien saatavilla, myös Sinun. Voit saada Enkeleiltäsi ohjausta, toivoa, iloa ja vastaanottaa heidän hyvin eheyttävää energiaansa. He kunnioittavat vapaata tahtoasi. Jos tahdot aloittaa Ihmeiden, Runsauden ja Rakkauden täyteisen Elämän Enkeleidesi kanssa, Sinun täytyy vain Pyytää, antaa heille lupa astua Elämääsi. Siihen ei tarvita rituaaleja, ei taikoja, vain Sinun hiljainen sydämen pyyntö riittää.

Olen työskennellyt Enkelien kanssa läheisesti vuodesta 2005 lähtien, ja joka päivä saan ymmärtää heitä enemmän ja enemmän. Olen itse saanut kokea Enkeleiden ehdottoman eheyttävän Rakkauden voiman ja läsnäolon hyvin voimallisesti ja konkreettisesti.

Tänä päivänä saan välittää myös kanssakulkijoilleni Enkeleiden lohduttavaa lämpöä, siunausta ja iloa. Jos Sinulla on jokin mieltä askarruttava asia mielessä, voit kirjoittaa minulle pienen tarinan, jotta pääsen asiastasi "kiinni". Pyydän ohjaukseen mukaan Sinun omat Enkelisi ja pyydän saada heiltä korkeinta ja puhtainta mahdollista apua erityisten enkelikorttien välityksellä.

Maailman kuuluisimmat enkeliterapeutit Doreen Virtue ja Diana Cooper ovat tehneet aivan upeita intuitiivisia, hengästyttävän kauniilla kuvilla varustettuja erilaisia enkelikorttipakkoja, joiden kautta meillä on mahdollista saada hyvin konkreettista ohjausta Enkeleiltämme. Enkelikorttien lisäksi käytän myös muita kortteja, kuten Jumalatar-, Atlantis-, Maa-, Yksisarviset- ja Arkkienkeli-kortteja. Nostan Sinulle niin monta korttia ja niistä pakoista, kuin pyydetään, ja välitän niiden sisällön Sinulle vastauskirjeessäni. Usein viestiin tulee mukaan myös intuitiivinen Enkelten viesti Sinulle.

Enkelit antavat elämäämme hyvin lempeää ja rakkaudellista ohjausta, ja alkavat hoitaa Sinua jo siinä vaiheessa, kun päätät kirjoittaa minulle. Usein saan myös tuntea, miten he hoitavat viestinvastaanottajaa samalla, kun välitän viestiä. Se on hyvin kaunista ja lohduttavaa, ja sydämeni liikuttuu joka kerta siitä valtavasta hoitavasta energiasta, jota viestin vastaanottaja saa osakseen. Kiitos, kiitos, kiitos!

Jos koet, että Enkeliviesti voisi olla Sinulle sopiva alku lähteä kohti Uutta vaihetta Elämässäsi, voit lähettää minulle postia osoitteeseen ammandeepthi@gmail.com. Liitä viestisi mukaan kuitti enkeliviestin maksusuorituksesta. Enkeliviestin toimitusaika on matkustelujeni takia yleensä 3pv-3vk. Jos asiasi on kiireellinen, niin laitathan siitä maininnan viestisi Aihe-riville. Lämmin Kiitos! Alla maksutiedot:

Saaja: Deepthi Oy
Tilinro: Iban FI48 4473 0010 0616 79
Viite: Enkeliviesti
Summa: 40€ (sis.alv.24%)

Enkelten Suojelusta Polullesi!

Deepthi

Copyright Deepthi Oy