13.3.18

Chambers: Vapaa energia ja uusi tietoisuus

LINK IN ENGLISH: Free Energy and the New Consciousness

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
4.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme siirtyneet uuteen energiaan. Meillä on pääsy uuteen energiaan koska tahansa. Riippuu meistä, miten käytämme sitä. Se on täällä palvelemassa meitä. Mestareina sallimme energian palvella meitä. Kuulostaako hyvältä?

Se on hyvä asia. Se on mahtava asia. Mutta jos raahaamme uuteen energiaan vanhoja juttuja, jotka eivät enää palvele meitä, se ei ole kaunista. Jos välttämättä haluamme raahata sisään sympatiaa, empatiaa, itsearvostuksen puutetta, vanhoja haavoja … uusi energia pahentaa niitä ja meidät pistetään matalaksi.

Energia pystyy suurentamaan asioita. Olemme kaikki kuulleet kauhutarinoita niistä, jotka saivat yhtäkkiä rahaa, kenties suuren lottovoiton, ja vuodessa tai parissa menettivät kaiken ja olivat vielä suuremmissa veloissa kuin ennen rikastumistaan. Ja monet itsensä tuhonneina monin tavoin. Jos heillä oli puuteongelmia, raha (energia) vain suurensi tuota puutetta. He ovat ehkä vetäneet puoleensa rahaa selvittääkseen tuon ongelman.

Kun katselemme vaikutusvaltaisia miehiä vaadittavan tilille asemansa hyväksikäytöstä seksiskandaaleissa, ahdistelussa ja vielä pahemmassa, huomaamme, että noita käyttäytymistapoja ja asenteita ei ole aiheuttanut tietty valta-asema tai status, vaan heillä on ollut jo aiemmin nuo piirteet. Mutta tuo asema sekä sen tuoma raha ja valta pelkästään suurensivat tuota ongelmaa.

Presidentti Trumpin jatkuvasti kasvava kaaos West Wingissä on erinomainen esimerkki siitä, miten energia toimii. Miten paljon enemmän valtaa ja statusta tässä maailmassa voi olla kuin siellä, missä hän on? Mutta tietysti tiedämme, että hän ruumiillisti jo kaikki ne ominaisuudet, jotka on tuotu pintaan ja ilmaistu. Kaikki se energia joka on suunnattu maailman vaikutusvaltaisimman maan ylipäällikköön, suurentaa kaikkia hänen ratkaisemattomia ongelmiaan.

Mutta tässä tapauksessa häntä tarvitaan – ei siksi, että hän on tasapainossa, myötätuntoinen ja itsetietoinen henkilö, vaan koska hän ei ole. Hän auttaa sielutasolla tuomaan esiin, missä tarvitaan lisää tietoisuutta.

Siis energia. Se on vapaata. Se on kaikkien ulottuvilla. Me ylösnousemusprosessin – tarkkaan ottaen ruumiillistuneen valaistumisen – eturintamassa työskentelemme uuden tietoisuuden ja täysin uuden energian kanssa. Energian joka on voimakasta ja vaatii meitä käyttämään erottelukykyä. Ymmärtämään, että kun esimerkiksi pyydämme lisää rahaa, meidän täytyy varmistaa, ettei meillä ole köyhyystietoisuutta. Koska lisäenergian pyytäminen, tässä tapauksessa rahana, tuo ehdottomasti meille lisää puutetta – enemmän samaa.

Koska energia on neutraalia, se ei istu siinä sanoen: "Hmm … näyttää sitä, että Sally tuolla pyytää lisää taloudellisia resursseja. Ok, tässä niitä tulee, Sally. Äläkä ole huolissasi, vaikka värähtelysi on puutetietoisuudessa, me turvaamme olosi"

Energialla ei ole tietoisuutta, se on vain työkalu, jolla luodaan. Me olemme luojia, ja saamme ilmaista sillä, ja se tulee näyttämään meille, missä kohtaa taajuutemme on suhteessa itsearvostukseen ja puutteeseen.

Useimmat meistä jotka tekevät tätä hyvin haastavaa sisäistä työtä, eivät yleensä halua suuren luokan elämää, pelkästään koska ymmärrämme, että voisimme helposti häiriintyä kaikesta tuosta energiasta, jota ohjataan meille.

Emme ole myöskään kiinnostunut eristäytymään ashramiin tai olemaan täysin erakko. Olemme tehneet sitä muissa elämissä. Tämä elämä on erilainen. Saatamme haluta ilmaista ja jakaa lahjojamme sekä sielu- ja ihmisviisauttamme.

Mutta ne joita vedämme puoleen energiallamme, ovat paljon pienempi määrä verrattuna maailman väestöön. Ja se on ok. Uudessa tietoisuudessa ei ole kyse määrästä, vaan laadusta. Pienellä määrällä tiedostamista, tietoisuutta, pääsee hyvin pitkälle.

VÄLITÖN ILMENTÄMINEN


Meissä on osa, joka haluaa välitöntä ilmentämistä ja paljon ns. hyviä asioita. Ja ansaitsemme tietysti sen kaiken, kaiken mitä elämällä on tarjottavana. Mutta siitä on myös hyötyä, että on aikaviive, koska niin voimme hioa taajuutemme sopimaan yhteen minä-olen-olemuksemme kanssa. Toisin sanoen, varmistaa, ettemme sorru edelleen pääasiassa uhri- tai puute-energioihin.

Tämä vaatii tietysti luottamusta. Se vaatii, että sallimme sielumme ohjata enemmän ja enemmän meidän puolestamme. Tunnustelemme sielumme iloa, intohimoa ja huolettomuutta. Sallimme tuon intohimon olla enemmän ja enemmän osa elämäämme, enemmän ja enemmän kehossamme.

Se vaatii, että yrittää vähemmän saada selvää asioista ja on riittävän rohkea välittääkseen vähemmän ja vähemmän, miten saamme asiat tapahtumaan. On yritystä ja erehdystä. On toisinaan tunne, että elämämme kääntyy ylösalaisin. Mutta se kaikki on osa prosessia.

Uusien energioiden käyttäminen on paljon muuttuvampaa, kuin vanhojen ja hitaiden 3D-energioiden. Ja ne vaativat meitä päästämään rohkeasti irti kaikesta, mikä ei enää palvele meitä. Kääntymään rakkaan kumppanimme, sielumme, puoleen, että se opastaa meidät iloisen luomisen taajuuksiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.