16.2.18

Solara: Pimennysovesta ilmestyminen

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Lyhyt ote helmikuun 2018 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuoden 2018 alussa tapahtui uuden AN-todellisuuden voimakas lisääntyminen. Tämä työnsi meidät täysin uuteen taajuusalueeseen, joka sisältää uusia aitoja yhteyksiä ja uusia loistavia tilaisuuksia, joita emme tienneet olevan. Astuimme yhtäkkiä täysin uuteen aikakauteen. Tämä on totta riippumatta siitä, tunnemmeko sen jo tai emme.

Uusi karttamme ilmestyy esiin ja tulee selvemmäksi. Meistä jotka olemme jo uudella kartalla, tuntuu, kuin olisimme odottamatta selvinneet useiden vuosien valtavista ponnisteluista ja haasteista. Se on kuin lähtisi erämaasta ja saapuisi vehreään keitaaseen, joka on täynnä hedelmiä ja kukkia, kuhisee elämää ja vilisee kirkkaita värejä.

2018 tuntuu ihmeelliseltä vuodelta, joka on täynnä ajatonta taikaa ja jännittäviä mahdollisuuksia.
Tämä saattaa tuntua vähän kummalliselta, koska kun katsomme jatkuvasti eskaloituvia tapahtumia ulkoisessa kaksinaisuusmaailmassa, monet asiat näyttävät tulevan aina vain pahemmiksi. Näemme tämän tapahtuvan, mutta tunnemme irrallisuutta, sillä meistä ei tunnu siltä. Tunnemme jatkuvasti vahvistuvaa aitousvärähtelyä. Tunnemme rakkautta ja enemmän rakkautta. Tunnemme syvenevää myötätuntoa useammissa ja useammissa ihmisissä. Tunnemme ihastuttavan kauniin AN-energian syleilevän meitä. Ja tiedämme, että kaikki on hyvin.

Helmikuu on yhtenäisten muutosten ja monumentaalisen liikkeen voimakas kuukausi monilla tasoilla. Se on jatkoa valtavalle energiamuutokselle, joka alkoi vuoden alussa. On voimakkaan, puhtaan ja aidon rakkauden korostunutta taajuutta, josta tulee aina vain voimakkaampaa. Tämä puhtaan, aidon rakkauden virta on tulvinut niin vanhojen penkereiden yli, ettemme voi edes nähdä, missä vanha rakkausvirta ennen kulki.

Helmikuu tuo myrskyaallon, joka ravistelee todellisuusperustaamme.
Se tärisee, muttei vielä romahda. Haasteenamme on kehittyä riittävästi, jotta pystymme kohtaamaan nämä aallot uudella tavalla. Monet ovat hämmentyneitä, koska vanhan karttamme ulkoiset navigointipisteet ovat poissa. Paikan navigoiminen ilman ulkoisia opasteita vaatii syvää luottamusta sydämemme tietämiseen.

Tänä vuonna käytettävissämme on kaksi voimakasta energiataajuuskaistaa, ja meidän täytyy päättää, kumman haluamme kokea. Jos pysymme kaksinaisuuden taajuuskaistalla ja vastustamme muutosta, saatamme hyvinkin havaita tämän vuoden vaikeaksi. Mutta jos teemme valtavan tietoisuushypyn, huomaamme, että loistava uusi maisema odottaa meitä.

Nyt voimme nähdä, että pienempi omaisuus, yksinkertaisempi elämä ja harmonisoituminen Pachamaman kanssa voivat tehdä valtavan vaikutuksen maailmaan ympärillämme.
Voimme lakata tukemasta yrityksiä, jotka tuhoavat ympäristöä. Voimme lakata olemasta paimennettavana kriisistä tai erityistapahtumasta toiseen kuin passiiviset lampaat. ("Vau", Superbowl!" "En malta odottaa Oscar-gaalaa!" "Voi ei, terroristihyökkäys!") Millään tästä ei ole merkitystä. Mikään tästä ei ole totta. Joka kerta kun yksinkertaistamme elämäämme ja teemme siitä aidomman ja todemman, poistamme koukkuja, jotka pitävät meidät kytkettynä kaksinaisuuteen, ja vahvistamme uuden AN-todellisuuden värähtelyä.

Täytyy tehdä paljon irtikytkentöjä, jos haluamme oikeasti synnyttää uuden todellisuuden maan päälle.
Voimme aloittaa irrottamalla töpselin televisiostamme. Täytyykö meidän oikeasti olla televisio-ohjelmien ohjelmoitavana, kun ne vahvistavat jatkuvasti sitä kaksinaisuuden harhanäkökulmaa, miten maailma hahmotetaan? Aito uusi maailma voi syntyä vain tekemällä henkilökohtaisen valinnan kytkeytyä irti kaksinaisuuden mukavasta harhamaailmasta. Jos riittävä määrä meitä tekee tämän tänä vuonna, niin pystymme luomaan valtavan käännekohdan, jossa kaikki harhakuplat poksahtavat ja voimme lopultakin siirtyä ihmeelliseen uuteen todellisuuteen täysin.

2018 alkaa virallisesti 15.–16.2., jolloin on kiinalainen ja tiibetiläinen uusi vuosi.
Tällöin tulikukko/feenix-lintu ojentaa seremoniallisesti holhousvaltikan maakoiralle, joka nappaa sen nopeasti hampaisiinsa ja juoksee johonkin hiljaiseen paikkaan kalvamaan sitä lempeästi. Tämä kalvaminen on vertauskuva pehmenemisestä, joka tapahtuu sisällämme tänä vuonna.

Tämän valtikan ojentamisen aikana monet meistä kokevat huomattavan kvanttiläpimurron, joka auttaa meitä tekemään hyppymme uuteen todellisuuteen. Korvennuttuamme transformaatiotulissa ja koettuamme merkittäviä herätyksiä tulikukon hallitessa, maakoira tuo meille juuri sen, mitä eniten tarvitaan nyt. Vakautta. Maadoittumista. Rehellisyyttä. Luotettavuutta. Aitoutta. Myötätuntoa. Maakoira auttaa meitä sen yksinkertaisuuteen, mikä on totta, jotta voimme elää aitoa elämäämme.

Kullankeltaisen maakoiran vuosi on erityisen vaikea ihmisille, jotka eivät ole määritelleet selkeästi kantaansa ja yrittävät edelleen haarukoida eri todellisuusjärjestelmiä tekemällä myönnytyksiä siihen, minkä he tietävät todeksi. Maakoira ei voi auttaa heitä missään, ennen kuin he siirtyvät aidommalle ja totuudenmukaisemmalle tasolle. Jos jättää tekemättä tämän, tilanne voi saavuttaa kriittisen tason, kunnes äkkiherääminen työntää vapaaksi harhasta.

Kiinalaisen kalenterin mukaan joka toistuu joka 60. vuosi, maakoiran vuosi on voimakas käännekohta miesten ja naisten elämässä. Se tarjoaa meille syvempää ymmärrystä ihmistilastamme ja antaa meille kultaisen tilaisuuden muuttaa olemuksemme valtavasti laajemmalle, mutta aidommalle tasolle. Maakoiran vuosi yllyttää meitä esittämään perustavanlaatuisia kysymyksiä, tekemään kauaskantoisia tarkistuksia perususkomusjärjestelmäämme ja sitten käyttämään tätä laajempaa perspektiiviä elämämme kaikissa aspekteissa.

Maakoira tuo meille resurssien tasoittumista. Ihmiskunta oivaltaa lisääntyvässä määrin, että meidän täytyy jakaa resurssimme toisten kanssa. Ei ole rauhaa ja syvää turvallisuuden tunnetta, ennen kuin opimme auttamaan niitä, jotka tarvitsevat sitä eniten. Meidän täytyy jakaa varallisuuttamme tarpeessa olevien kanssa. Muuten se saatetaan ottaa pois meiltä, jos keräämme sitä vain itsellemme. Mutta jos käytät resurssejasi planeetan palvelemiseen, varallisuutesi saattaa lisääntyä.

Tänä vuonna meidän täytyy käyttää maakoiran ominaisuuksia elämässämme. On oleellista, että löydämme menetelmiä palvella ihmiskuntaa maadoittuneella ja konkreettisella tavalla. Maakoira tuo mukanaan rakkauden ja myötätunnon heräämisen ympäri maailmaa, jotta voimme palvella niitä, jotka kärsivät, ja ottaa vastuun ihmiskunnan ja planeetan hyvinvoinnista.