3.1.18

✨JUMALATARVIESTIT VUODELLE 2018✨




TAMMIKUU

GUINEVERE ~ TODELLINEN RAKKAUS
"Sydämessäsi hehkuva romanttinen rakkaus saa Universumin tuomaan elämääsi suuren rakkauden"

Uuden vuoden 2018 ensimmäinen viesti sukeltaa juhlavasti suoraan sydämeemme ja tuo meille tullessaan lupauksen suuresta rakkaudesta. Ulkoinen elämämme on sisäisen elämämme manifestaatio. Jos elämästämme puuttuu rakkautta, meidän on ensin tuotava sitä itsellemme, sen jälkeen se voi ilmentyä elämässämme myös fyysisellä ja ulkoisella tasolla. Mitä voisit juuri nyt tehdä tunteaksesi sisäistä rakkautta, iloa ja onnellisuutta? Tämä aika ei ole enää aikaa, jossa ulkoistamme onnellisuuden ja tyytyväisyyden elämästämme muiden käsiin, vaan tässä ajassa meistä kasvaa rakkauden mestareita, oman elämämme hallitsijattaria, sydämemme ravitsijoita. Olet sitä mihin keskityt ja vedät puoleesi sitä, mikä on sydämessäsi totta. 

Globaalilla tasolla tämän kortin viesti voi tarkoittaa sitä, että maapallollemme virtaa alkuvuoden aikana vahvoja uusia valoenergioita, jotka saavat sydämemme auki ja koodaavat valokehoamme uuteen värähtelyyn. Tämän myötä osa sukeltaa sielun syviin syövereihin tarkastelemaan omaa sisäistä maailmaansa ja saattaa tuntea suurtakin luopumisen tuskaa. Toiset taas ovat valmiita ratsastamaan rakkausaallon harjalla uusiin ulottuvuuksiin ja vapautuvat viimein lopuistakin menneiden vuosien puhdistumisjaksoistaan. Tämä saattaa tarkoittaa kollektiivisesti sitä, että polariteetit kasvavat, ja maailma tuntuu menettävän yhä enemmän "järkensä" - mikä pitää tietyllä tavalla paikkansa: olemme menettämässä järkemme ja kytkeytymässä sydämeemme. Löytämässä jumalallisen äidin hoivan, myötätunnon ja rakkauden; pehmeämmät arvot, jakamisen, toistemme huomioon ottamisen, suvaitsevaisuuden. Oivallamme että olemme kaikki yhtä.

Tammikuun voimalauseemme on: "Minä olen Rakkaus"


HELMIKUU

KALI ~ VANHAN LOPPU JA UUDEN ALKU
"Vanhan täytyy vapautua, jotta uutta voi virrata sisään"

Tammikuun Rakkaus-manifestin jälkeen saamme heti perään kylään Kali-jumalattaren. Kali edustaa egon ja mielen kuolemaa, kaiken sellaisen purkua, joka ei enää palvele korkeinta valoa. Kali edustaa raivoisaa mutta ehdotonta rakkautta, kuoleman kautta uuteen elämään nousemista. Henkilökohtaisessa elämässä tämä saattaa tarkoittaa sitä, että oma sielu ja sydän vaatii saada linjautua sen mukaan, mikä sinulle on todellisuudessa totta - näyttää se ulospäin miltä hyvänsä tai vaatii se minkälaisia toimia tahansa. Ei enää jossitteluja, selityksiä eikä itsensä laiminlyöntiä. Nyt astutaan kaapista ulos. On muutoksen aika, on aika ottaa uusi, rakkauteen linjautunut valo sisään!

Globaalilla tasolla tämä voi tarkoittaa mitä tahansa. Saatamme nähdä, että illuusioiden verkko putoaa ja se mihin olemme koko elämämme ajan uskoneet, näyttäytyykin jonain aivan muuna. Tämä voi tarkoittaa luonnonkatastrofeja, jonkun suuren systeemin kaatumista, tai yksinkertaisesti ihmisten tietoisuuden nousua, mikä saa jokaisen tekemään arjessaan tietoisempia valintoja. Pelkoon ei kuitenkaan ole aihetta: kaikki mikä tapahtuu tai jää tapahtumatta on universaalin rakkauden alaisuudessa. 

Helmikuun voimalause on: "Näen kaikessa vain rakkauden" 


MAALISKUU

HATHOR ~ VASTAANOTTAVAISUUS
"Salli itsesi vastaanottaa. Tämä kasvattaa intuitiotasi, energiaasi ja kykyäsi antaa myös muille"

Maaliskuun Jumalatarviesti tuo tullessaan lempeitä, armollisia tuulahduksia, kuin sanoen: kaikki on hyvin. Olemme koko alkuvuoden opetelleet antautumista jumalalliselle ohjaukselle ja luottamaan, että kaikessa on kyse rakkaudesta. Maaliskuussa oppiläksymme on feminiinisen energian ytimessä: miten päästää irti liiallisesta maskuliinisesta puskemisesta, yrittämisestä, kilpailemisesta ja stressistä, ja sen sijaan hiljentyä ja antautua kuulemaan intuition johdatusta ja tekemään sisäistä työtä. Paras lopputulos mihin tahansa asiaan kumpuaa sydämemme hiljaisuudesta.

Globaalisti tämä viesti voi tarkoittaa sitä, että tunnemme yhä vahvemmin feminiinisen energian vaikutuksen kollektiivienergiassa. Mitä tahansa ympärillämme tapahtuu, meitä kannustetaan suhtautumaan siihen myötätuntoisesti ja sydämellä. Voi myös olla, että on yhä vähemmän väkisin vääntämistä ja vastakkainasettelua, ja enemmän silkkaa sujuvuutta, juhlaa ja yhteenkuuluvuutta! 

Maaliskuun voimalauseemme on: "Sallin ja vastaanotan korkeinta puhtainta mahdollista rakkautta"


HUHTIKUU

SIGE ~ ON AIKA HILJENTYÄ
"Ota aikaa ollaksesi yksin ja meditoi, lepää ja mietiskele"

Huhtikuu tuo meille tullessaan levähdyksen sataman. Alkuvuosi on ollut melkoista päivitysten ja transformaation aikaa, ja jotta jaksaisimme loistaa kirkkainta valoamme, meidän täytyy antaa myös itsellemme aikaa latautua ja täyttyä. Maailmankaikkeus toimii sykleissä, niin myös meidän kehomme ja levon tarpeemme. Kun olemme tehneet vahvaa sisäistä työtä ja antaneet paljon ulos, niin on luonnollista, että sen jälkeen tulee vetäytymisen aika. Huhtikuu kannustaa meitä olemaan paljon ulkona, ihastelemaan luonnon puhkeamista kevään kukkaan, arvostamaan sitä kaikkea, joksi olet syntynyt ja minkälaista elämää nyt elät. Hiljaisuudessa valmistaudut myös uuteen tulevaan sykliin.

Globaalisti hiljentymisen kortti saattaa merkitä rauhallisempaa energeettistä aikaa, jossa meitä ei niin kovasti riepotella joka suuntaan. Kollektiivienergia vaikuttaa meihin kaikkiin, ja se, mitä itse hehkumme, leviää jokaisen sydämeen tällä planeetalla. On rauhan mantrojen aika.

Huhtikuun voimalauseemme on: "Virityn sisäiseen hiljaisuuteen uudistumaan ja vastaanottamaan."


TOUKOKUU

MAEVE ~ SYKLIT JA RYTMIT
"Kunnioita kehosi, energiatasojesi ja tunteidesi rytmiä"

Hiljentävän huhtikuun jälkeen siirrymme kuuntelemaan syvemmin universaaleja rytmejä, jotka toistuvat myös omassa kehossamme, energiatasoissa ja tunteissamme. On aika toimia oman luonnollisen rytmin mukaan ja kunnioittaa eri tuntemuksia, joista ne meille viestivät. Kesään kohti mentäessä on hyvä aika sisäiselle puhdistumiselle, tehdä vaikka mehupaasto, olla paljon luonnossa ja tukea kehoa ja itseä mahdollisimman puhtailla ja hellillä ekotuotteilla, palveluilla ja rituaaleilla. 

Globaalilla tasolla alamme kaikki tuntemaan yhä vahvemmin kuun liikkeiden, auringonpurkauksien ja kollektiivienergian vaihtelut ja vaikutukset omaan elämäämme. Mitä tietoisempia olemme yhteydestämme koko maailmankaikkeuteen, sitä helpompi meidän on hyväksyä vaihtelut osana luonnollista rytmiä ja sykliä.

Toukokuun voimalauseemme on: "Kuuntelen ja arvostan itseäni"


KESÄKUU

BAST ~  ITSENÄISYYS
"Itsenäisyytesi on voimasi ja menestyksesi perusta"

Kesäkuun yöttömissä öissä ja kesäpäivänseisauksen energioissa lähdemme energeettisesti jälleen uuteen nousuun! Olemme tehneet alkuvuonna sisäisen työmme menestyksekkäästi ja löytäneet oman voimamme; seisomme nyt omilla jaloillamme ja luotamme horjumatta oman sydämemme ääneen. Se mikä viime talvipäivänseisauksen aikaan lähti syntymään, tulee nyt näkyväksi ja valmiiksi. Kirkkaan kesäauringon alla saamme aivan valtavia uusia koodauksia, jotka auttavat meitä näkyväksi tulemisessa joka tasolla niin itselle kuin muillekin.

Globaalilla tasolla tämä kortti viestii, että jotain aivan uutta, mullistavaa ja innostavaa tulee nyt näkyväksi. Näemme paljon esimerkkejä oman sydämen johdatukseen luottavista näkyvistä (nuorista) henkilöistä, joista saamme suurta inspiraatiota toimia yhteisen hyvän puolesta. On yhdistymisen ja yhdessä tekemisen aika. Yhteisvoimamme perustuu rakkauteen ja näkyyn korkeammasta visiosta, jossa maailmassa vallitsee rauha ja kaikilla on kaikkea tarpeeksi. Astumme Kultaiseen Aikaan.

Kesäkuun voimalauseemme on: "Luotan sydämen ääneen"


HEINÄKUU

AINE ~ LUOTTAMUSHYPPY
"Ota riski ja tee sydämesi korkeimmista unelmista totta!"

Kesäkuun valolähetykset ja kesäpäivänseisaus saivat aikaan sen, että emme pysty enää pidättelemään itseämme! Sydämemme valo puskee meitä niin suurella voimalla eteenpäin ja toteuttamaan villeimmätkin unelmamme, että emme voi enää muuta kuin antautua! Tämä on Unelmien Kesä hyvin monelle! Yhä useampi meistä uskaltaa olla täysin oma itsensä ja loistaa kirkkainta valoaan mitään pelkäämättä, itseään säästelemättä, täysin rakkauden visioonsa luottaen. 

Globaalisti olemme astuneet huikeaan rakkauden voittokulkueeseen! Sydämet ovat yhdistyneet ja nyt tartumme toimeen! Valtavia globaaleja yhteisöjä rakentuu, ja maailma tuntuu yhä pienemmältä paikalta elää. Olemme täysin kytköksissä toisiimme, ja juuri siinä on voimavaramme. On aika käyttää valovoimiamme viisaasti ja yhteiseen hyvään! On Juhlan aika!

Heinäkuun voimalauseemme on: "Olen siunattu rakkaudella"


ELOKUU

SARASVATI ~ TAITEET 
"Ilmennä itseäsi luovasti"

Feminiinienergia virtaa nyt täysin vapaana maapallollamme! Se kutsuu meidät kaikki mukaan luomaan sydämestämme käsin, mitä ikinä kauttamme virtaakaan. Se voi olla maalaamista, tanssia, laulua, säveltämistä, valokuvausta, uuden elämän synnyttämistä, uusia projekteja... mitä vain! Naiset ovat nyt saaneet yhteyden omaan todelliseen jumalatarvoimaansa ja ovat kytkeytyneenä kehoonsa, kohtuunsa ja sydämeensä. Miehet ovat löytäneet oman sisäisen pehmeämmän ja intuitiivisen puolensa, ja elävät naisten tavoin sydämestä käsin. 

Globaalisti kaikki vanhaan 3D-energiaan perustuvat toimintatavat, yritykset ja instituutiot kokevat nyt suuren kohoamisen aivan uusiin 5D-energioihin, joissa arvoiksi nousevat ekologisuus, kestävä kehitys, luonnonsuojelu, ihmisläheisyys ja globaali yhteisöllisyys. Luomme yhdessä rakkauteen perustuvaa maailmaa kukin omien lahjojemme kautta. 

Elokuun voimalauseemme on: "Ilmennän itseäni vapaasi sydämestäni käsin"


SYYSKUU

AERACURA ~ KUKKAAN PUHKEAMINEN 
"Olet juuri pääsemässä alkuun, joten ole kärsivällinen itsesi ja tämän prosessin kanssa. Älä luovuta."

Olemme koko tähän astisen vuoden synnyttäneet uutta maata, joka vie aina aikaa. Syyskuussa opimme, että mitä enemmän ankkuroimme itseemme ja elämäämme feminiinienergiaa, sitä vahvemmaksi meidän on kasvatettava pyhää maskuliinipuoltamme; luottamusta, itsearvostusta, itsekunnioitusta ja kykyä toimia. Saatamme vielä monta kertaa törmätä omiin sisäisiin varjoihimme, jotka nousevat pintaan kuin valepukuisina enkeleinä; varjoissamme piilee suurimmat lahjamme ja kykymme. Kukkaan puhkeaminen vaatii meiltä äärimmäistä rohkeutta olla oma itsemme, rakastaa itseämme täydesti ja pyyteettömästi, ja voimia olla keskittymättä ulkoisiin impulsseihin ja ärsykkeisiin. Meillä on oltava selkeä päämäärä: rakkaus. 

Nyt kun olemme luomassa aivan uutta maailmaa niin henkilökohtaisella kuin kollektiivitasollakin, meiltä vaaditaan globaalillakin tasolla malttia ja kärsivällisyyttä. Saattaa tulla vielä monia yhteentörmäyksiä muiden kanssa, kun vielä opettelemme uutta tapaa olla ja elää. Meistä kaikista tulee hyvin herkkiä ja energiatietoisia, mikä vaatii entistä suurempaa sydäntä ja myötätuntoa meiltä kaikilta. 

Syyskuun voimalauseemme on: "Toimin jumalallisessa ajoituksessa"


LOKAKUU

SEDNA ~ RUNSAUDENSARVI
"Elämäsi on turvattu nyt ja aina"

Lokakuun Jumalatarviesti tulee tuomaan meille yhden tärkeimmistä femiininisen energian oppiläksyistä: ylitsevuotavan runsauden. Hyvin moni on elänyt niukkuus- ja köyhyysajattelun kautta koko tähän astisen elämänsä, ja kun meille kerrotaan, että meitä kannetaan koko ajan ja kaikille on kaikkea tarpeeksi, meidän on hyvin vaikea uskoa sitä todeksi. Uuden ajan energiassa runsaus virtaa meille kuitenkin täysin vapaasti. Saadaksemme tuon runsaudensarven virtaamaan, se vaatii meiltä usein syvää sisäistä työtä omien rajoittavien uskomustemme ja sisäisten ohjelmointiemme purkamiseksi ja nostaa pintaan itsensä rakastamisen ja arvostamisen teemat. Emme voi luottaa runsauteen ja rakkauteen ja nauttia elämästä, jos olemme koko elämämme kuulleet, että "raha ei kasva puissa" tai meille on esimerkiksi annettu ymmärtää, että henkisyys ja varakkuus eivät voi kulkea elämässämme käsi kädessä; että olet joko henkinen tai materialistinen. 

Todellisuudessa me kaikki olemme pyhää; raha on pyhää, elämä on pyhää, materia on pyhää, seksuaalisuus on pyhää, kehomme on pyhä, rakkaus on pyhää... Universaalien lakien mukaisesti kaikki on pyhää. Vain ihminen itse on alkanut erottelemaan asioita pyhiksi ja epäpyhiksi, oikeaksi ja vääräksi, syntiseksi ja puhtaaksi. Rakkauden valtakunnassa kaikki on yhtä. Kun yhdistymme oman sakraalichakramme kanssa, yhdistymme samalla runsauden virtaan. Oma elämänenergiamme herää, ja alkaa pestä pois vanhaa koodausta ja uskomuksia, ja muistuttaa meille kaiken pyhyydestä ja taivaallisuudesta. 

Globaalilla tasolla raha on tähän saakka jakautunut hyvin epätasaisesti ja levittänyt ihmisten keskuudessa eriarvoisuuden tuntua. Kun feminiinienergia alkaa virrata maapallolla, samanarvoisuus lisääntyy, mikä näkyy myös siinä, että raha alkaa virrata tasapuolisesti kaikille. Kyllä, tämä voi olla monille vielä täysin utopistinen kuva, mutta mitä useampi ihminen yhdistyy omaan runsaudenvirtaansa, sitä nopeammin tämä kaikki luonnollisesti tapahtuu. 

Lokakuun voimalauseemme on: "Kaikille on kaikkea tarpeeksi ja vieläkin enemmän!"


MARRASKUU 

EIREEN ~ RAUHA
"Sinun ei tarvitse murehtia mistään. Kaikki menee hienosti." 

Marraskuu tuo jälleen tullessaan meille pysähtymisen ja rauhoittumisen sataman. Olemme tehneet vahvaa sisäistä työtä koko vuoden ja nyt on integraation aika. Olemme jumalallisessa ohjauksessa ja voimme pyhittää kaiken valolle ja rakkaudelle. Mitä enemmän opimme itse päästämään irti ja vapauttamaan sisäisen vastustuksemme, sitä sujuvammin asiat virtaavat ja kykenemme näkemään isomman kuvan, jossa kaikki on todellakin juuri niin kuin pitääkin. Tämä kuukausi kysyy meiltä luottamusta ja keskittymistä suurempaan visioon.

Mitä tahansa globaalilla tasolla tapahtuukin, jumalattaret kutsuvat meitä päästämään irti kaikenlaisesta murheen energiasta ja keskittymään rauhaan. Meidän tehtävämme on pitää yllä visiota rauhan maailmasta ja tehdä oma työmme rukouksen, meditaation ja toistemme kanssa yhdistymisen kautta. Emme ole erillisiä saaria, vaan asutamme yhdessä tätä palloa nimeltään Maa.

Marraskuun voimalauseemme on: "Keskityn rauhaan sisälläni"


JOULUKUU

ATHENA ~ SISÄINEN VIISAUS
"Sinä tiedät mitä tehdä. Luota sisäiseen viisauteesi ja ota tarvittavat askeleet viipymättä"

Joulukuu, tuo vuoden pimein aika, tuo meille tullessaan vielä kerran uutta toiminnan energiaa. Juuri kun olimme jo asettumassa melkein talviunille, koemme sisäisen sysäyksen ryhtyä toimeen! Saamme todennäköisesti vastaanottaa joulukuussa valtavia uusia valolähetyksiä, jotka tuovat meille loppukirin sisäisessä työssämme ennen kuin vuosi vaihtuu. Joulukuussa on myös talvipäivänseisaus, joka omalta osaltaan nostaa kollektiivisia värähtelyjä ja auttaa meitä vastaanottamaan aivan uusia koodeja avaten solumuistiamme ja sydäntämme.

Voimme vain vuoden lopuksi todeta, että huh mikä vuosi! 2018 oli numerologisesti numero 11 = 2, eli sisältäen mestariluvun 11 sekä kaiken tuplaavan luvun kaksi, joka symboloi myös yhteisöllisyyttä ja kumppanuutta. Olemme siis kokeneet kaiken hyvin vahvasti tänä vuonna, ja se on vaatinut meiltä lujaa tahtoa valita rakkaus ja kykyä pysyä sydämessämme. Mutta me teimme sen, ja nyt on juhlan aika!

Joulukuun voimalauseemme on: "Olen yhtä jumalallisen rakkauden kanssa"


Lämmöllä,
Deepthi




Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta omaan elämääsi. Sinä itse olet kuitenkin aina oman elämäsi ja sisäisen totuutesi paras asiantuntija. Kanavointia lukiessasi käytä omaa "sydänsuodatintasi" ja luota sisäiseen ohjaukseesi tehdessäsi valintoja oman elämäsi suhteen. Näin pidät oman voimasi ja ankkuroidut omaan totuuteesi.