11.5.17

Schiltz: Sinulla on voima muuttaa kaikki ympärilläsi

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)
3.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meissä muuttuu hyvin paljon tämän energian myötä. Se ei aiheuta ainoastaan syvällisiä ja voimakkaita puhdistuksia, vaan se pyytää meitä myös astumaan omaan voimaamme. Monet havaitsevat, että kaikkien niiden asioiden puhdistaminen, jotka eivät enää palvele, on viitoittanut tietä uusille kyvyille, suuremmalle selkeydelle ja intuitiolle. Monet löytävät itsensä myös uusista tai laajentuneista rooleista.

Menin hiljattain kuumille lähteille likoamaan parantavissa vesissä, mutta olin pettynyt, koska vesi tuntui väsyneeltä ja loppuun ajetulta. En tiennyt, oliko se siksi, että oli kevätloma ja paikka oli täynnä, vai olivatko vedet yksinkertaisesti kyllästyneet puhdistamaan paskaamme? Epäilen viimeksi mainittua. Sanoin miehelleni, että meidän täytyi palata myöhemmin illalla, kun paikka olisi rauhallisempi, koska halusin tehdä vesisiunauksen. Myöhemmin menin rauhalliseen lampeen ja yhdistyin veteen lähettäen sille rakkautta ja lähde-energiaa. Tunsin energiamuutoksen erityisesti silloin, kun lähetin kiitollisuutta sen palvelusta ja siitä, mitä se oli tehnyt monien auttamiseksi.

Juuri silloin Amerikan intiaani ilmestyi eteeni ja oletin sen olevan maasidonnainen henki, mutta energia oli erilainen. Hän kysyi minulta, mitä tein, ja kun selitin, hän halusi tietää, miten osasin tehdä sen. Puhuessamme hän kysyi minulta, olinko kuollut, ja yllättyneenä sanoin: "En. Luulin, että sinä olit kuollut." Hän näytti aivan yhtä järkyttyneeltä kuin minä, kun hän huomasi ympärillään kaksi muuta Amerikan intiaania. Kun he katselivat minua ja keskustelivat siitä, etten ollut kuollut, alue heidän takanaan avautui ja näin energiapolun kaukaiseen aikaan.

Yllätyksekseni näin, että minusta oli jotenkin tullut osa shamanistista seremoniaa, jossa osallistujat matkustivat tulevaisuuteen katsomaan, mitä niistä parantavista vesistä oli tulossa, jotka he olivat tunteet ja joita he olivat rakastaneet. He vain sattuivat yhdistymään minuun, kun yhdistyin veteen seremoniassa. Shamaani joka johti seremoniaa, teki minulle muutaman kysymyksen sitä, mitä oli tulossa ja miten vesiä parhaiten tuetaan. Oivalsin tuolla hetkellä, että minulla oli huomattava voima muuttaa kaikkea olevaista. Meillä on kyky muuttaa kaikkea ympärillämme pelkästään yhdistymällä energiaan ja muuttamalla sen. Meillä on kyky mennä ajassa eteenpäin ja taaksepäin, koska se on spiraali, ja antaa ja saada informaatiota auttamaan meitä laajentumisessa.

Ylösnousemuksen koko tarkoitus on tulla sielusi eläväksi ja hengittäväksi ruumiillistumaksi, kun olet vielä kehossa. Tämä vaatii, että voimaannut ja todella näet sen vaikutuksen, joka sinulla on kaikkeen ympärilläsi. Suuri osa maailmastamme ja järjestelmistä (koulutus, hallinto, terveydenhoito, uskonto jne.) on suunniteltu tekemään meistä voimattomia. Osa paluustamme itseen on oivaltaa tietoisesti se vaikutus, joka meillä on kaikkeen ympärillämme. Energiat ja universumi (sielusi) "juonittelevat" ja tuovat sinulle juuri oikeat olosuhteet näyttämään, missä tunnet voimattomuutta ja sitä epäharmoniaa, jota tämä luonnoton tila aiheuttaa.

Kun oivallat, että KAIKKI ovat lähteestä, ainoana erona vain kunkin olennon yhteydettömyyden määrä, alat käsittää, miten voimakasta lähde-energia on yksilön herättämisessä siihen, kuka hän todella on. Usein tämä oivallus osuu ihmiseen ja hän haluaa herättää koko maailman jakamalla totuuttaan. Valitettavasti tätä ei aina toivoteta tervetulleeksi hyväksyntänä, vaan enemmän kuin muuli, joka istuu takapuolelleen ja kieltäyy liikkumasta. Tämä sitten ruokkii lisävoimattomuutta ja sitä energiaa, ettei kuulla tai nähdä. Tarvitaan pehmeämpää lähestymistapaa ilman tuomitsemista tai kiinnittymistä.

Vaikka henkilö ei ehkä halua keskustella valaistumisesta ja ylösnousemuksesta, hän saattaa kokea muutoksen, jos aikomuksesi on, että jokainen ihminen joka on kontaktissa aurakenttäsi kanssa, tuntee lähteen ehdottoman rakkauden elämässään. Pelkästään aikomuksella ja fokuksella voit tehdä siitä totta. Vaikka on muutamia, jotka eivät reagoi hyvin sinusta huokuvaan energiaan, ymmärrä, että siemeniä kylvetään myös heidän epämukavuuteensa. Kuvittele sen vaikutus, jos ilmaisisit kaikkialle mennessäsi aikomuksen, että jokainen joka kulkee ovesta, tuntee rakkautta ja saa parannusta. Itse laitan kultaisen vesiputouksen niiden paikkojen ovelle, joihin menen, ja hämmästyn tapahtunutta energiamuutosta, kun palaan takaisin kuukausien päästä.

Emme ole voimattomia olentoja – olemme vain unohtaneet, miten voimakkaita todella olemme. Olemme unohtaneet, miten tämä maailma toimii, koska meille on kerrottu jotain muuta uudestaan ja uudestaan. Tämä universumi, sinun universumisi, voidaan transformoida rakkaudella ja aikomuksella. Kaksi yksinkertaista ja hyvin tehokasta työkalua.

Ymmärrä, että tällä hetkellä meille näytetään syvimmälle juurtuneet mallimme. Asiat joita olemme tehneet uudestaan ja uudestaan ja jotka estävät meitä olemasta niitä käveleviä mestareita, joita olemme. Kun nämä näytetään meille, se on tilaisuus tehdä ja sanoa eri tavalla ja olla erilainen kuin ennen. Sillä hetkellä kun päätämme olla kulkematta tuota suosittua samanlaisen reagoinnin polkua, alamme kirjoittaa uudestaan niitä koodeja, jotka on kätketty syvälle muotoomme. Tämä uudelleenkirjoitus käynnistää sitten vapautuksen syvältä kudoksistamme, mikä sallii meidän nähdä uudesta perspektiivistä ja parantaa ne haavat, jotka ovat alun perin aiheuttaneet tuon mallinnuksen. Tätä uudelleenkirjoitusta ei tehdä yhdessä hetkessä, koska tuo malli ei kehittynyt yhdessä hetkessä, mutta joka kerta kun päätämme toimia mukavuusalueemme ulkopuolella, luomme uutta polkua, uutta tapaa, joka avaa monia uusia ovia.

Työskentelin korkeimman aspektini kanssa konfliktin välttämisen syvään juurtuneen ohjelman parissa ja kerron sille, että kamppailin. Se sanoi: "Sinä et kamppaile. Sinä päästät irti. Olet tehnyt jo vaikeimman osan: nähnyt, mistä täytyy päästää irti." Tämä laittaa asiat perspektiiviin minulla ja jaan sen siinä toivossa, että se auttaa myös sinua.

Se vaihtelee, missä kohtaa olemme tässä prosessissa fyysisesti. Toisista tuntuu upealta ja toiset tuskin pääsevät ylös sohvalta. Osa kokemustamme on Schumannin resonanssin kohoaminen. Kun tämä taajuus nousee, kaiken planeetallamme täytyy nousta sen mukana. Tämä merkitsee, että meidän täytyy käydä läpi koko kehojärjestelmän uudelleenkalibrointi, erityisesti aivojen. Tämä merkitsee fyysisesti, että monilla on päänsärkyä, väsymystä, lihas- ja nivelsärkyä ja kroonisten sairauksien puhkeamista. Kysyin tiimiltäni, miten voin erottaa, milloin koen fyysisiä päivityksiä ja milloin tunnen vain tunteita, jotka yrittävät vapautua kehostani. Heidän vastauksensa oli yksinkertainen: se riippuu tunteista. Toisin sanoen, jos kehoasi särkee ja olet uupunut, mutta henkesi on korkealla, niin kyse on fyysisestä päivityksestä. Jos kuitenkin tunnet syvää ahdistusta, pelkoa, surua, vihaa jne. sekä kehosi särkee, tämä voi osoittaa tarpeeseen tarkastella, mihin nämä tunteet ovat asettuneet kehossa, ja tarpeeseen selvittää ne.

Toivottavasti tämä viesti löytää sinut hyvin. Olen ollut syvällä prosessissa ja huomaan transformaation ja avautuvien kykyjen herättävän kunnioitukseni. Niin paljon kuin sitä ehkä toivommekin, tämä prosessi ei hidastu pitkään aikaan. Kuitenkin kun päästämme irti ja sopeudumme fyysisesti, tuntuu paljon vakaammalta. Ole mukava itsellesi ja anna itsellesi kaikki se aika, rakkaus ja tila, mitä tarvitset mennäksesi tämän transformaation läpi. Paljon rakkautta teille kaikille. <3 <3 <3

Jenny

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.