26.11.13

Lunden: Viidennen ulottuvuuden chakrat !!SUPER IMPORTANT INFORMATION!!!

VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN CHAKRAT

Kirjoittanut Christina Lunden ( christinalunden.wordpress.com)
17.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun synnyit tähän elämään, sinulla oli pääsy seitsemään fyysiseen chakraan. Nämä ovat juurichakra, sakraalichakra, solar plexus chakra, sydänchakra, kurkkuchakra, otsachakra ja kruunuchakra. Vuonna 2006 sait tilaisuuden alkaa avautua näille kolmelle seuraavalle, neljännen ulottuvuuden chakralle: sielutähtichakra, korkea sydän chakra ja intopistechakra.

Kaikki lisäävät nämä yksi kerrallaan ja omalla tahdillaan sen mukaisesti, miten paljon valoa he päästävät sieluunsa joka päivä. Nämä neljännen ulottuvuuden chakrat ovat henkisiä chakroja - niillä ei ole mitään tekemistä fyysisen kehon kanssa. Jokaisen chakran on oltava vakaa, tasapainossa ja käytössä, jotta seuraavaksi korkein chakra voi avautua.

Vuonna 2007 päästiin viidennen ulottuvuuden chakroihin. Useimmat ihmiset alkoivat tuntea tämän energian 2010. Nämä chakrat avautuvat, silloin kun henkilö ei saa enää ohjeita egolta. Sielun sisäinen valo opastaa sen sijaan tietoisuutta. Nämä chakrat ovat polku tietoisuutesi auttamisessa muistamaan, kuka oikeasti olet Jumalana. Ne ovat puhtaasti henkisiä ja toimivat kanssasi sielutasolla.

Viides ulottuvuus on fyysinen paikka niin kuin kolmas ulottuvuus, joten kyky päästä tuohon energiaan edes kulkematta tuossa maailmassa on todella merkittävä urotyö! Nämä chakrat ovat Kristus-chakra, käsichakrat, jalkachakrat, maatähtichakra ja 12. chakra. Silloin kun viimeinen neljännen ulottuvuuden chakra (intopistechakra, engl.Zeal Chakra) on vakiintunut, Kristus-chakra, käsichakrat, jalkachakrat ja maatähtichakra avautuvat muutamaksi minuutiksi ja sulkeutuvat sitten taas.

Maatähtichakra avautuu samaan aikaan, koska tällä tasolla et enää maadoitu Äiti Maahan. Maatähtichakra ottaa sen paikan. Ja kun käytät enemmän Kristus-chakran korkeaa energiaa, saat extrachakroja maatähden alle tasapainottamaan sinua. (Katso luettelo alla) Jos olit 3D-parantaja, sinulla on ehkä jo käsichakrat auki. Kaikki muut - parantaja tai ei - avaavat käsichakrat avatessaan Kristus-chakran. Tämän avautumisen myötä kaikki pystyvät parantamaan toisia tällä tasolla.

Näiden viidennen ulottuvuuden chakrojen avautuminen vie jonkin aikaa, jotta sielusi tottuu tähän hyvin erilaiseen, korkeavärähteiseen valoenergiaan. Siirryt siihen ja takaisin, jotta kehosi/sielusi tottuu tuohon valotaajuuteen. Saatat huomata olevasi tuossa korkeammassa energiassa tunnin ja sitten siitä ulkona seuraavat kahdeksan tuntia tai pidempään. Lopulta olet tässä energiassa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Viidennen ulottuvuuden chakrat avautuvat aikomuksellasi. Voit käyttää rukousta tai affirmaatioita, mutta kyse on enimmäkseen siitä, miten elät jokapäiväistä elämääsi. Se ei tapahdu automaattisesti, koska näiden chakrojen ei ole tärkeää avautua täällä 3D-maailmassa. Jos yrität elää korkeammasta tietoisuudestasi etkä egostasi, niin sielusi vastaa ja sille on tervetullutta viidennen ulottuvuuden chakrojen avautumisen alkaminen.

Monet ihmiset eivät oivalla, että nyt on menossa kaksi ylösnousemusta. Henkilökohtainen sieluylösnousemus on mahdollinen ja kollektiiviylösnousemus tapahtuu ehdottomasti. Kollektiiviylösnousemuksessa kuljemme yhdessä viidennen ulottuvuuden maailmaksi yhtenä hetkenä. Muistakaa, ettei sielujen ole välttämätöntä olla viidettä ulottuvuutta tämän ylösnousemuksen hetkellä kyetäkseen ylösnousemaan.

Tuolla hetkellä ennen ylösnousemusta on mittaus ja jokainen sielu jolla on tietty valotaajuus, ylösnousee. Sielumittaus merkitsee, ettei ylösnousemus tapahdu sen mukaisesti, kuka henkilö on ollut tässä yhdessä elämässä. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, ettei perheesi tai ystäväsi ylösnouse. Se mitataan, miten paljon valoa he ovat keränneet sieluunsa kaikista elämistään.

Ylösnousemusaikaan on noin 10% maan väestöstä, joka on jo ylösnoussut henkilökohtaisesti ja elää tuossa viidennen ulottuvuuden energiassa. Nämä ihmiset auttavat luomaan uuden maailman ja myös polun kaikkien muiden pääsemiseksi sinne.

Merkkejä olemisesta viidennessä ulottuvuudessa on, ettei tunne sopivansa mihinkään. Se on eri asia kuin valotyöntekijänä oleminen ei-valotyöntekijöiden keskellä. Kyse on siitä, ettei sovi enää valotyöntekijöihin! Tämä on tunne heräämisestä väärässä paikassa/maailmassa - myös asioiden katsomista laajemmasta perspektiivistä ymmärtämättä, miksi ihmiset eivät näe asioita yhtä selvästi kuin sinä.

Suurin etu on syvään juurtunut rauhantunne - silloinkin kun olosuhteet ovat kaoottiset kaikkialla ympärillä. Rauha ei mene koskaan pois. Se tukee kaikessa, mitä teet. Tämä ei merkitse, ettet enää koskaan järkyty tai suutu. Tietysti niin tapahtuu! Sinulla on ihmiskeho, mihin liittyy ego, joten sinulla on aina pääsy noihin alempiin tunteisiin. Tämän korkeammalla värähtelevän energian virratessa lävitsesi, voit tehdä tietoisesti selkeitä valintoja siitä, miten toimit ja reagoit, ja on mahdollista, ettet halua käyttää noita matalampia tunteita.

Kolmannen ja neljännen ulottuvuuden chakroihin liittyy väri, mutta ei viidennen ulottuvuuden chakroihin. Emme voi nähdä tällä maapallolla taajuutta, millä ne värähtelevät.

Tässä on luettelo chakroista niiden avautumisjärjestyksessä:

- juurichakra
- sakraalichakra
- solar plexus chakra
- sydänchakra
- kurkkuchakra
- otsachakra
- kruunuchakra
- sielutähtichakra (neljännen ulottuvuuden energian alku)
- korkea sydän chakra
- intopistechakra
- Kristus-chakra (viidennen ulottuvuuden energian alku)
- käsichakrat (poikkeuksena parantajat jotka avasivat ne kolmannessa ulottuvuudessa)
- jalkachakrat
- maatähtichakra
- kolme chakraa maatähtichakran alla
- 12. chakra (minulle ei ole annettu vielä nimeä tälle)
- neljäs chakra maatähtichakran alla

Enemmän chakroja lisätään maatähtichakran alle tasapainottamaan 12. chakraa. Ja sinulla on tilaisuus jatkaa korkeampien chakrojen lisäämistä alempien chakrojen kera tasapainottamaan itseäsi, sitten kun ylösnousemme kollektiivisesti.

Rakastan,

Christina

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.