27.7.12

Olympialaiset ja Energiavinkkejä

Hei Rakkaudet,

Tänään koko maailman huomio keskittyy Lontooseen, jossa alkaa tänä iltana Olympialaiset. Vaikka itse en ole koskaan ollut kiinnostunut seuraamaan urheilua telkkarista, niin tänään aion minäkin katsoa netin välityksellä nuo avajaiset. Henkiseltä kantilta katsottuna Lontoo on koko maapallon maatähtichakra. Ja nyt kun koko Äiti Maan chakroja avataan voimakkaasti koko vuoden, niin voidaan otaksua, että Olympialaisilla on suuri merkitys maatähtichakran avautumisessa. Myös Diana Cooper on kirjoittanut tästä 2012 ja sen jälkeen-kirjassaan.

Sydämessäni koen, että meidän kaikkien olisi hyvä keskittää rakastavia ajatuksia Lontooseen koko Olympialaisten ajan. Sen valotaajuutta nostetaan nyt, ja tähtiportaalit avautuvat. On tärkeää, että tuo maatähtichakra saadaan aktivoitua mahdollisimman rakkaudellisesti, koska se tulee luomaan myöskin perustan uudelle tulevaisuudellemme Ykseydessä ja Harmoniassa.



Vuotta 2012 on vielä melkein puolet jäljellä. Mitä sinä aikana ehtii vielä tapahtua maailmassa, sitä emme pysty varmaan edes kuvittelemaan. Tärkeintä tässä ajassa on se, että irrottaudumme henkisesti materiasta ja kiinnitymme henkeemme ja sydämeemme. Kun öljyvarannot hupenevat ja auringonpurkaukset aiheuttavat yhä enemmän sähkökatkoksia ja estävät mm.lentoliikennettä, niin meidän on hyvä tulla omavaraiseksi ja omavoimaiseksi. Yhteisöllisyys tulee nousemaan tässä ajassa vielä arvoon arvaamattomaan. On hyvä säilöä polttopuita, pitää aina kynttilöitä kaapissa ja säästää vettä. Tule tietoiseksi siitä, miten vettä käytät. Jos käyt suihkussa, niin annatko veden juosta koko ajan, vai sammutatko sen siksi aikaa, kun hierot shampoota hiuksiisi?

Se, mikä tässä ajassa on ihmisille hyvin tärkeää on puolestaan se, että juomme tarpeeksi vettä. Veden lisäksi kehomme tarvitsee suolaa, ja aivomme tarvitsevat sokeria. Nämä kolme vesi-suola-sokeri ovat tässä ajassa tärkeimmät perusasiat, jotka meidän on kaiken lisäksi erittäin helppo pitää kunnossa. Ei tarvita ihmepillereitä eikä superfoodeja (vaikka edelleen onkin ihanaa tehdä raakasuklaata ♥ :)), vaan näillä peruselementeillä pääsemme jo erittäin pitkälle.  Mitä korkeammiksi värähtelyt maapallolla nyt käyvät, sitä paremmassa kunnossa meidän perusenergia täytyy olla, muuten emme yksinkertaisesti jaksa olla täällä. Ne valoaallot, joita maapallolle suodatetaan yhä tiheämmässä määrin, ovat nyt niin korkeita ja puhtaita, että ne saavat tuntemaan olomme huteraksi, jos emme ole niihin henkisesti valmiita, eli jos perusenergiatasomme ei ole kunnossa. Siksi vesi, suola JA sokeri ovat elintärkeitä nyt kehollemme. Kyllä, meille on uskoteltu, että meidän ei pidä syödä sokeria, mutta olen saanut itse todistaa viimeisen puolentoista vuoden aikana tämän tärkeyttä käytännössä omassa arjessani. Mitä korkeampi energia, sitä enemmän sokeria meidän aivot tarvitsevat (kunnes olemme täysin kehotietoisuuden ulkopuolella ;)). Ja kyllä, jos suola ja vesitasosi ovat kehossasi kunnossa, sokeri ei lihota sinua. Mutta jos syö sokeria ilman, että pohja on kunnossa, niin johan jämähtää lantiolle, puhumattakaan, että olo on täysin vetämätön. On testattu! :D
Jos joku haluaa tietää vesi-suola-sokeri-asiasta lisää, niin voi laittaa minulle asiasta postia, niin kerron lisää.

Monet ovat myös jo alkaneet kasvattaa omaa pikkupuutarhaa, josta saavat omaa tuoretta luomuravintoa. Uudenlainen vaihtokauppa alkaa myös jo näkyä keskuudessamme. On aikapankkeja, ja ihmiset antavat toisilleen palveluja palveluista.

Intuitio ja sisäinen ohjaus on nyt vahvistunut jokaisella. Alamme olla hienosti linjassa oman sisäisen äänen ja kehotuntemustemme kanssa. Tieto tulee nyt hyvin suoraan, ilman erityisiä virittymisiä. Meillä on edelleen kaikki henkimaailman joukot ja Enkelit suojelemassa polkuamme, mutta samaan aikaan he ovat hyvin onnellisia ja ylpeitä siitä, että olemme ottaneet jättiharppauksen oman suoran jumalkanavamme käyttämisessä. Siitä tulee arkipäivää meille kaikille.

Maailmassa tehdään koko ajan paljon töitä tietoisuuden avaamiseksi ja kohottamiseksi, ja olemme onnistuneet siinä hienosti. Juuri se sallii tämän suoran tiedon vastaanottamisen: kun maapallon värähtely nousee, myös me ihmisinä pääsemme kiinni korkeammasta värähtelystä. Meidän jokaisen panosta tarvitaan, ja se on meidän etuoikeus tässä ajassa; valita ja vaikuttaa. Jos luulet, ettet voi tehdä mitään, tai sinulla ei ole aikaa lähteä istumaan meditaatiopiireihin, niin tiedä, että voit tehdä omasta arjestasi meditaatiota. Kun tiskaat, imuroit tai hoivaat lastasi, tee se rakkaudella. Se on kallisarvoisinta meditaatiota, jota voimme nyt tehdä. Meitä kaikkia ohjataan tekemään kaikki asiat rakkaudella. Ne asiat, jotka kiristävät tai puristavat, niistä on aika päästää irti. Antaudu sitten sielusi ohjaukselle, ja elämääsi tuodaan sellaisia asioita, joissa sydämesi saa olla keveänä ja vapaana.

Rukous maailmanrauhan puolesta AYUDH-leirillä

Itse oivalsin eilen yhden ihanan asian. Ymmärsin yhtäkkiä, miksi eräs asia tuntuu jämähtäneen paikoilleen elämässäni: siksi, että mieleni luo edelleen "valkokankaalleni" kuvia siitä, "miten tämä asia on ennen tehty". Ymmärsin, että niin kauan, kuin annan noiden kuvien lillua valkokankaallani, olen kiinni vanhassa enkä pääse kiinni uudesta. Aina, kun saan itseni kiinni jostain tällaisesta, koen helpotusta, koska silloin pystyn tietoisesti valita toisin. Niin kauan kuin emme ole tietoisia alitajuisista ajatuksista ja mielenkuvista, on vaikeaa tehdä mitään. Siksi hiljaisuus on niin tärkeää, siksi on tärkeää, että lähdemme välillä yksin metsään kävelylle, jossa saamme itsemme kiinni noista alitajuisista malleista, ja pystymme tietoisesti alkaa valita toisin.

Vapauta Itsesi, 
Valitse Ilo! 



Jos haluat saada Ilo-inspiraatiota ja nähdä iloisia kasvoja, niin käväisepä facebook-sivullani. Siellä on lisää kuvia meidän AYUDH-retriitistä, joka oli niin ihana!! 


Ja tässä vielä Joy of Giving-biisi, jonka äänitimme tämän vuoden tunnaribiisiksi. Kyllä sieltä meikäläisenkin äänen voi tunnistaa. ;)





Ilohalauksin,
Deepthi