24.8.10

Menestyksekkään ajattelutavan alokasleiri




Kirjoittanut Espen Steenberg ( www.espensteenberg.com)
Elokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Menestyksekkään ajattelutavan alokasleirin esittely 


Oletko valmis informaatioon, mikä voi tehokkaasti kääntää elämäsi nurinpäin (hyvällä tavalla)? Kyse ei ole monimutkaisesta informaatiosta, mutta tähän saakka tämän tiedon ovat kätkeneet ne harvat, jotka siitä ovat tienneet.

Menestyksekkään ajattelutavan alokasleiri on vaiheittainen harjoituskurssi siitä, miten valmistaudut menestykseen riippumatta siitä, missä kohtaa olet elämässäsi tällä hetkellä.

En välitä, oletko eronnut yksinhuoltajaäiti, jolla on kuusi lasta, vai oletko collegen yläluokalla ja valmistaudut hankkimaan elantosi netissä - sillä ei todellakaan ole merkitystä. Oikean ajattelutavan kera kaikki on mahdollista - kirjaimellisesti.

Tietämys jonka aion jakaa kanssanne, on ollut varsinainen elämän muuttaja itselleni henkilökohtaisesti ja tiedän, että jos todella otat vastaan sen, mitä aion opettaa sinulle, olet matkalla kestävään menestykseen (kaikilla elämän osa-alueilla).

En sano sinulle olevani tämän alan jonkinlainen kaikkitietävä guru, mutta uskon vahvasti, että minulla on monia hyviä näkemyksiä, joista on hyötyä sinulle etsiessäsi menestystä elämääsi … millä tahansa elämäsi osa-alueella!

Oletko valmis?

Sinun äärettömässä yltäkylläisyydessä,

Espen Steenberg

P.S. Tiedätkö, että menestyksesi tärkein tekijä on asenteessasi, ei teoissasi?

* * *

Tiedä, missä haluat olla! 


Tämä informaatio on painonsa arvoinen kultaa ja tiedän, että jos päätät soveltaa näitä strategioita, teorioita ja filosofioita, niillä on potentiaalia muuttaa elämääsi dramaattisesti paremmaksi.

Halusin jakaa kanssasi tänään alun siitä menetelmästä, mitä olen päättänyt kutsua "menestyksekkään ajattelutavan alokasleiriksi".

Tämän tiedon oppinen ja soveltaminen varmistaa, että sinulla on kunnon perusta singota elämäsi uusiin korkeuksiin.

Tämän alokasleirin ensimmäinen askel on ratkaiseva menestykseesi millä tahansa elämäsi alueella.

Oletko valmis?

Sinun on tiedettävä, missä haluat olla!

Toistan tämän toteamuksen vielä kerran: sinun täytyy tietää, missä haluat olla!

Ensin tämä toteamus saattaa kuulostaa typerältä ja ilmiselvältä, mutta siinä on syvempi taso, joka usein sivuutetaan.

Ennen kuin alat kulkea tiettyä polkua, sinulla täytyy olla tietyt parametrit määriteltynä ja sinun täytyy olla varma, että se on jotain, mitä oikeasti haluat.

Liian usein intohimojamme ja tavoitteitamme vääristää ympärillämme olevat ihmiset, on kyse sitten vanhemmista, ystävistä tai kestä tahansa. Sinun täytyy selvittää, onko asettamasi tavoite todellisuudessa sinun.

Tuntuuko sinusta hyvältä tämän tavoitteen saavuttaminen ja antaako sinulle iloa ja jännitystä ajatella tämän tavoitteen saavuttamista?

Tämän päivän viesti on yksinkertainen, mutta ehdottoman ratkaiseva menestyksellesi. Varmista, että tiedät ehdottomasti, mitä haluat saavuttaa elämässä, millä tahansa elämän osa-alueella.

Tiedä, missä haluat olla. Varmista, että tunnet hyvää tuon tavoitteen saavuttamisesta. Varmista, että seuraat omaa opastustasi, ennen kuin lähdet menestymään.

Oppitunti on yksinkertainen, mutta aivan liian helppo sivuuttaa. Varmista, että otat sen vakavasti … hauskalla tavalla!

Sinun massiivisessa menestyksessä,

Espen Steenberg

P.S. Tiesitkö, että universumi todella kuuntelee ajatuksiasi ja tunteitasi ja vastaa sinulle todellisuudella, mikä sopii yhteen olotilasi kanssa?

* * *

Harmonisoidu tavoitteidesi kanssa ja rentoudu! 


Tervetuloa alokasleirin toiseen päivään. (Valitsin nimeksi alokasleirin, koska tänä päivänä näyttää hyvin trendikkäältä lähettää ihmisiä alokasleireille Surprised))

Tänään haluaisin puhua sinulle jostain, mikä on vähän pidemmällä menestymispolulla. Se liittyy tavoitteidesi kanssa harmonisoitumiseen ja rentoutumiseen sen osalta, mitä haluat.

Viime kerralla puhuimme sen tärkeydestä, että tiedät, missä haluat olla. Hyvin monet ihmiset vaeltelevat päämäärättömästi tietämättä, missä he tarkkaan ottaen haluavat olla. Nämä ihmiset päätyvät usein seuraamaan toisten ihmisten unelmia ja intohimoja. Se tie voi olla rankka ja kova, erityisesti jos olet altis ohittamaan oman intuitiosi.

Toivottavasti tiedät, missä haluaisit olla, ja sinulla on vahva tunne, että tiedät.

Tavoitteidesi kanssa harmonisoituminen voi olla konstikas juttu. Ei siksi, että se on vaikeaa tai monimutkaista, mutta koska se voi olla liian yksinkertaista aivojen hyväksyttäväksi. Aivot haluavat tulla mukaan ja analysoida ja kritisoida tekemiäsi päätöksiä ja yrittää saada sinut menemään jonnekin muualle. Sitä mieli tekee, se ei ole koskaan tyytyväinen, joten pärjäämme paremmin vain hyväksyessämme, miten se toimii.

Kuuntele intuitiotasi ja luota, että ensimmäinen vaistosi/sydäntuntemuksesi on oikein. Sydämesi tietää, missä haluat olla, joten tee parhaasi virittyäksesi siihen.

Miten kysyt?

Yksinkertaista. Vain hengitä, hyväksy, mitä tällä hetkellä tapahtuu, ja ole rauhassa sen osalta. Jos vain sallit itsesi hiljentyä, harmonisoidut automaattisesti tavoitteidesi ja unelmiesi kanssa.

Jos tunnet olosi hyväksi, harmonisoidut tavoitteidesi kanssa. Jos huomaat ajattelevasi vähemmän ja tuntevasi enemmän, harmonisoidut tavoitteidesi kanssa. Seuraa polkua, joka kuiskii iloa sydäntilaasi, etkä voi kulkea harhaan.

Tekemällä näitä yksinkertaisia, mutta hyvin tehokkaita asioita, pohjustat itseäsi asioille, joita mielesi ei voi edes kuvitella.

Vedät puoleesi sitä, mitä olet, ja jos annat itsesi tuntea rauhaa ja tyytyväisyyttä läsnä olevassa hetkessä, niin sitä saat lisää. Se toimii!

Jos teet tätä säännöllisesti, sillä ei ole loppua, minne voit mennä. Suurimmat unelmasi ovat vain pienenpieni murto-osa siitä, mitä universumi kykenee antamaan sinulle.

Mutta sinun on varmistettava, että olet valmis vastaanottamaan - ja tämän teet hiljentämällä koko olemuksesi.

Viime kerralla merkitsit jo kurssin, kun puhuimme tästä, joten tänään sinun on vain pidettävä silmäsi pallossa. Pysy keskittyneenä lopputulokseen ja varmista, että olet rento toiveesi osalta.

Toivottavasti tämä auttaa, ystäväni. Ensi viikolla puhumme vastustamisesta ja tehokkaimmista tavoista käsitellä se.

Nämä ovat universaaleja käsitteitä ja pätevät jokaiseen elämäsi osaan. Suosittelen, että alat käyttää niitä mahdollisimman paljon.

Sinun rauhallisessa luomisessa!

Espen Steenberg

P.S. Tässä on kiva muistutus James Allenilta: Ihminen tekee itsensä tai on tekemättä. Oikeilla valinnoilla hän ylösnousee. Voima-, älykkyys- ja rakkausolentona sekä omien ajatustensa herrana hänellä on avaimet jokaiseen tilanteeseen.

* * *

Vastustaminen voi olla konstikas juttu, parasta päästää siitä kokonaan irti.

Niin, olemme tulleet kolmanteen päivään alokasleirillä. Joo … Smile

Tänään puhumme lyhyesti vastustamisesta. 


Jokainen ihminen kokee vastustamista ajoittain. Se ei ole mikään salaisuus, mutta menestyksekkäillä ihmisillä on tietty tapa käsitellä sitä.

Menestyksekkäät ihmiset usein hyväksyvät vastustuksen itsessään. He kohtaavat haasteensa avoimesti, koska he tietävät, että siellä missä on vastustusta, on suuri kasvupotentiaali.

Ole kiitollinen vastustuksesta, mitä tunnet elämässä, koska vastustaminen on oikeastaan sinulle tilaisuus kasvaa suuremmaksi, kuin olet aiemmin ollut.

Hyväksymällä haasteet ja vastustuksen, toiseen suuntaan juoksemisen sijasta, saat myös vastustuksen häviämään.

Mitä enemmän pystyt hyväksymään, sitä nopeammin ja helpommin se häviää. Kohtaamasi haasteen toisella puolella on lahja. Vaadi se, koska se kuuluu sinulle.

Luulen, että tässä on kaikki, mitä haluan kertoa tänään. Ei ole mitään tarvetta yliselittää näin yksinkertaista juttua, eihän?

Toivon sinulle kaikkea hyvää, ystäväni, ja toivon, että tunnet innostusta ja valmiutta ottaa avosylin vastaan sen, mitä elämällä on tarjottavana. Menestyminen on tuon vastustamisen toisella puolella, joten mene hakemaan se.

Seuraavaan kertaan saakka!

Espen Steenberg

P.S. Vastustaminen on ajatus, joka on muunnettu tuntemiseksi. Muuta ajatusta, mikä saa aikaan vastustusta, eikä ole enää vastustusta. - Robert Conklin

Muista, että vastustaminen on todellisuudessa harhaa. Sinun on vain muutettava asennettasi ja kohdattava se suoraan.

* * *

Fyysinen toiminta on avain jatkuvaan liikevoiman rakentumiseen. 


Olemme päässeet harjoituskurssin neljänteen päivään ja tänään haluaisin puhua vähän fyysisen toiminnan tärkeydestä.

Fyysinen toiminta on hyvä tapa keskittää energiasi siihen, mitä haluat luoda. Energia on tässä avain. Mitään ei tapahdu fyysisyydessä, jos sen takana ei ole oikeaa energiaa. Energiaa ilmentää aineen - ei toisinpäin.

Kuitenkin fyysinen toiminta voi auttaa siirtämään energiasi sinne, mihin haluat sen. Sanotaan, että haluat luoda nettibisneksen. Sinulla on asiantuntemusta nettimarkkinoinnista ja haluat ansaita rahaa opettamalla tämän toisille. Jos välität internetmarkkinoinnista ja nautit sen tekemisestä, sinulla on jo vakaa menestymisen pohja. Nauttimatta energiasi menee hukkaan riippumatta siitä, miten monta tuntia uhraat siihen. Tarvitset tuon sisäisen impulssin pitääksesi energian liikkeessä.

Fyysinen toiminta avaa luovuutesi, sallii energiasi virrata ja harmonisoi sinut lisää tavoitteesi kanssa. Fyysinen toiminta, yhdessä positiivisen energia- ja ajatusvirtasi kanssa, on menestysresepti.

Olet ehkä kuullut vetovoimanlaista? Se kasvaa, mihin keskityt. Silloin kun ryhdyt fyysiseen toimintaan tavoitettasi kohti, laitat energiaasi siihen.

Keskitettyä energiaa.

Jos tiedät, mitä haluat, ja keskityt siihen, niin universumi tietää, mitä antaa sinulle. Kokeile.

Aloita pienesti. Pienenpienet toimet johtavat pieniin tuloksiin, mutta jos rakennat näille pienille tuloksille lisätoiminnalla, päädyt pian valtaviin tuloksiin. Kastele noita siemeniä (pieniä toimia) ja saat tuon puun (suuria tuloksia), josta uneksit.

Nähdään taas, ystävä - seuraava oppitunti tulee pian.

Namaste.

Espen Steenberg

P.S. Elämä on rajattomien mahdollisuuksien kenttä. Uskalla uneksia suuria!

* * *

Seuraa vihjeitä …

Tämä on viides päivä ja toivottavasti olet hyvin matkassa ja toteutat askelia, joista olemme puhuneet. Oikeasti, sinun ei kannata aliarvioida sitä arvoa, mikä näiden menetelmien käyttämisestä on omaan elämääsi.

Jos aikomuksesi on puhdas, ei ole mitään rajoja sille, missä voit olla - kirjaimellisesti.

Ainoa asia joka pidättelee jokaista meitä, on oma uskomusjärjestelmämme. Silmiesi pitäminen pallossa ja oleminen antamatta periksi - edes vastustettaessa - rikkoo nuo uskomusjärjestelmät.

Miksi?

Koska kulkiessasi niiden läpi ja päästessäsi toiselle puolelle tunnistat sen harhan, mitä ne olivat alusta saakka.

Aloitetaanpa siten tämän päivän aiheesta: seuraa vihjeitä! 


Mitä tämä merkitsee? No, yritän selittää. Vihjeiden seuraaminen on sama asia kuin silmien pitäminen pallossa, samalla kun toimii niiden asioiden osalta, joita ilmestyy elämääsi ja jotka mahdollisesti voivat auttaa sinua tavoitteen saavuttamisessa.

Et ehkä tiedä alun perin, miten jokin auttaa sinua, mutta jos olet tehnyt kaikki aiemmat askeleet, et voi muuta, kuin vetää puoleesi asioita, jotka auttavat todella tuon tavoitteen saavuttamisessa.

Kaikkien näiden askelien ottaminen, joista olemme puhuneet, itse asiassa johdottaa aivosi uudelleen - fyysisesti. Se virittää ne erilaisiin taajuusmalleihin ja tunnistat sellaista, mitä et ole aiemmin nähnyt.

Miksi?

Minäpä annan analogian. Kuvitellaanpa, että olet ei-fyysinen olento, joka on inkarnoitunut maan päälle kera fyysisen kehon, joka on radio. (Joo, tiedän, epätavallinen analogia, mutta se toimii ;o))

Kun sinut tehtiin tai synnyit maan päälle, vanhempasi auttoivat sinua taajuutesi virittämisessä. Koska et vielä itse osannut, tarvitsit apua siinä, miten asiat toimivat.

Vanhempasi kuitenkin kasvatettiin puutteessa, joten luonnollisesti he virittivät vastaanottimesi "puutekanavalle". Näin sinut kasvatettiin radiona ja tämän aloit tietää.

Eräänä päivänä kohtasit kuitenkin ystävällisen radion, joka kertoi mielenkiintoisia ajatuksia sinulle. Tämä radio kertoi sinulle, että voisit itse asiassa muuttaa omaa viritystäsi ja tämä antaisi sinulle sitten erilaisen todellisuuden.

Vau, kuulostaa tieteiselokuvalta, eikö vain? Tai ehkä ei …

No, tämä ystävällinen radio auttoi radiosignaalisi säätämisessä "yltäkylläisyyskanavalle".

Voi, hyvänen aika! Sinulle tuli kokonaan uusi todellisuus ja kaikkialla minne katsoit, sinulle esteltiin yltäkylläisyysaiheita. Ystävällinen radio kertoi sinulle, että sinun täytyi vain seurata vihjeitä ja vastustaa halua virittyä takaisin "puutekanavalle".

Jos olet virittynyt yltäkylläisyyteen, sitä universumi tuo sinulle. Se on universaali laki. Samanlaiset värähtelyt näkevät toisensa - se on näin yksinkertaista.

Olet aivan kuin radio siinä mielessä. Voit virittyä eri taajuuksille. Se kaikki tehdään seuraamalla tällä alokasleirillä annettavia askelia.

Seuraa universumin vihjeitä, ystäväni. Toit ne elämääsi seuraamalla oikeita askelia. Luota, että tämä todella auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Päästä irti myös kaikesta vastustuksesta, mitä tulee esiin. Se on vain vanhaa ehdollistumista, mikä yrittää vetää sinut takaisin "puutekanavalle". Olet oman todellisuutesi mestari. Kokeile sitä!! Omista se!! Olet oma todellisuutesi, koska universumi peilaa uskomuksiasi tavoilla, joita et voi edes käsittää.

Nähdään pian, ystäväni!

Espen Steenberg

P.S. Elämä ei ole sarja sattumia. Se on sarja värähtelyjä, jotka tuo näkökenttääsi ne taajuudet, joita valitset ylläpitäväsi.

* * *

Salli, päästä irti ja hyväksy läsnä oleva hetki sellaisena, kuin se on. 


Olemme päässeet "menestyksekkään ajattelutavan alokasleirin" kuudenteen päivään ja tänään keskustelemme siitä, miten tärkeää on sallia se, mitä on, päästää irti kaikista kiinnikkeistä ja hyväksyä kaikki, mitä tapahtuu läsnä olevassa hetkessä.

Aloitetaanpa puhumalla ensin sallimisesta.

Salliminen on yksinkertainen käsite, mutta sen "tekeminen" päivittäin voi olla haastavaa. Sallimisen taito on enemmän, kuin vain sen sallimista, mitä sattuu tapahtumaan. Se on syvä tunneharjoitus. Siihen sisältyy tunteesi, ajatuksesi ja ympäristösi. Se käsittelee kykyäsi irrottautua elämäsi tasapainottomuuksista.

Nimittäin tasapainottomuudet joita näet itsesi ulkopuolella, ovat aina heijastusta jostain, mitä tapahtuu omassa olemuksessasi. Olen oppinut tämän vaikealla tavalla (opettelen edelleen).

Silloin kun sallit asioiden ympärilläsi olla sitä, mitä ne ovat, lisäämättä niihin yhtään energiaa ja ruokkimatta niitä, sallit itse asiassa epämukavuuden sisälläsi tasapainottua. Kohotat tietoisuuttasi.

Kun olet kohottanut tietoisuuttasi tiettyyn käsittelemääsi ongelmaan liittyen, näet sen täysin toisessa valossa. Näet, miksi se oli sellainen, kuin oli, miksi se tuli pintaan ja miksi sen salliminen, vastaan taistelemisen sijasta, oli paras ratkaisu.

Jumaluutesi lepää pimeydessä. Silloin kun voit nähdä kauneuden pimeydessä, olet valaissut tietoisuuttasi. Itse asiassa olet valaissut myös ulkoista maailmaa. Siksi sanotaan, että meidän on oltava se muutos, minkä haluamme nähdä maailmassa.

Silloin kun ratkaiset jonkin ongelman itsessäsi, ratkaiset sen myös maailman puolesta. Ratkaisusi tarjotaan ihmiskunnalle ja se on osa kollektiivitietoisuutta. Sillä on vaikutusta tasoilla, joita ihmisitse ei voi havaita, mutta muutokset ovat hyvin todellisia. Kokeile sitä ja tarkkaile, miten maailma muuttuu kanssasi. Se on hämmästyttävää ja hyvin motivoivaa!

Niinpä silloin kun sallit maailman olla, mitä on, yrittämättä muuttaa sitä, itse asiassa muutat sitä. Päästämällä irti draamasta ja tasapainottomuudesta palautat tasapainon. Luonto yrittää jatkuvasti saavuttaa tasapainon ja meidän tehtävämme on pysyä poissa tieltä. Lakkaa pitämästä kiinni tasapainottomista malleista. Anna niiden mennä, anna anteeksi ja unohda.

Hyväksymällä läsnäolevan hetken sellaisena, kuin se on - myös synkimpinä aikoina - valaiset sitä. Rakasta sitä, mitä tarvitsee rakkautta eniten, ja näet suurimpia muutoksia sekä omassa elämässäsi että toisten elämässä.

Tunne tämä viesti sydämessäsi, jos sanat hämmentävät sinua. Sielullasi ja intuitiollasi saattaa olla jotain lisättävää tähän Surprised)

Namaste.

Espen Steenberg

P.S. Läsnäolevan hetken hyväksyminen on avain omaan äärettömään olemukseesi.

* * *

Tee muille, mitä haluat muiden tekevän sinulle. 


Okei, sarjan viimeinen viesti on jotain, minkä useimmat meistä ovat oppineet jossain kohtaa elämässämme, mutta kenties emme ole ymmärtäneet sen tärkeyttä ja miksi sen tärkeää.

Fraasi "Tee toisille, mitä haluat toisten tekevän sinulle" saattaa kuulostaa tutulta. Eikö vain?

Se on täysin totta ja tämä liittyy todellisuudessa vetovoimanlakiin. Samanlaiset värähtelyt vetävät toisiaan puoleensa. Ole ystävällinen ja vedät puoleesi ystävällisiä ihmisiä. Ole ahne ja vedät puoleesi ahneita ihmisiä. Ole rehellinen ja vedät puoleesi rehellisiä ihmisiä. Se on oikeastaan erittäin yksinkertaista ja jos alat panna merkille tämän omassa elämässäsi, saatat yllättyä siitä, miten täsmällistä se on.

Joskus se ei ole kovin ilmeistä, koska meillä on paljon tiedostamattomia uskomusjärjestelmiä, joita heijastamme maailmaan. Joku voisi käyttäytyä kuin ystävällinen ja välittävä ihminen, mutta jos hänellä on alitajuinen uskomus, että maailma on paha paikka, niin myös se on osa hänen värähtelyään. Pahoja asioita voi tapahtua, vaikka olisi hyvät aikeet.

Tästä syytä mainitsin viime kerralla, että on tärkeää hyväksyä läsnä oleva hetki sellaisena, kuin se on, ja sallia tietoisuuden vain tarkkailla sitä.

Näin nimittäin parannamme noita alitajuisia uskomuksiamme. Niitä tulee esiin elämässämme niin kauan, kuin pidämme kiinni niistä. Niitä tulee esiin tasapainottomina malleina henkilökohtaisessa elämässämme ja ympäristössämme. 

Se miksi alitajuisia uskomuksia on, ei ole oikeastaan tärkeää. Niitä voi tulla vanhemmilta, ystäviltä, opettajilta (tai myös toisista elämistä). Ponttina on, että niitä on ja ne ovat katsomista, tarkkailemista ja hyväksymistä varten.

Onko sinulla ongelmia sen suhteen, miten hallitus kohtelee sinua? Hallitus edustaa maan ihmisten uskomuksia, mutta myös omiasi.

Esimerkiksi George Bush Jr.! Monet ihmiset ovat vihaisia hänelle tai ainakin olivat, kun hän oli Amerikan johdossa. Hän saattoi olla ylimielinen, typerä ja tietämätön, mutta niillä ihmisillä joka panivat merkille nämä piirteet hänessä, oli itse asiassa samat ominaisuudet itsessään.

Se on vaikea oppitunti, mutta muista, ettei tuomitseminen ole tässä ponttina - kyse on sisäisten energiamallien tunnistamisesta. Se ei ole hyvä tai huono, kyse on vai värähtelemisestä tietyllä tasolla.

Haluatko tuntea olosi paremmaksi? Kohota sitten tietoisuuttasi yli kaksinaisesta ajattelusta - yli oikean ja väärän, kauniin ja ruman, fiksun ja typerän. Ymmärrät yskän.

Meillä kaikilla on näitä malleja sisällämme. Siinä ei ole mitään väärä, mutta jos haluamme kasvaa, tuntea olomme paremmaksi ja rakastaa enemmän, niin meidän on tasapainotuttava hiljaiseen pisteeseen sisällämme, missä voimme hyväksyä kaiken sellaisena, kuin se on. Jollain tasolla kaikella on ollut arvoa. Me annamme merkityksen asioille - se ei merkitse, että asioilla itsessään on mitään merkitystä.

Jos kaikki tämä resonoi oman intuitiosi kanssa, kannustan sinua panemaan merkille havaintotapasi ja maailman ympärilläsi. Siellä on suuria oppitunteja opittavaksi sisäisestä elämästäsi ja jos hyväksymme sen, vapautamme sisältämme lahjoja, jotka olemme ehkä kätkeneet pitkän aikaa.

Namaste.

Espen Steenberg


-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Constance Demby:Chambers of the Heart
http://www.youtube.com/watch?v=r_BBjxKnem0&feature=related
Steven Halpern:Cymatic Imagery of Sacred Chant
http://www.youtube.com/watch?v=Yw13EAX3cZk&feature=related

22.8.10

Enkelipalloja



Ja enkelijutut jatkuvat edelleen. Sain äsken Maarit Auviselta postia. Hän lähetti minulle kolme enkelipalloilla varustettua valokuvaa. Sain häneltä luvan julkaista nämä kuvat. Katsokaapa kuinka huikeita! Enkelipalloista voit lukea lisää mm.Diana Cooperin kirjasta Enkelipallot - tie valaistumiseen.

Nauti ja ota rakkaus vastaan!




Valamon luostarissa kesällä 2010


Valamon luostarissa kesällä 2010


Ultra-päivillä Kuortaneella kesällä 2010








Enkeleiden matkassa - edelleen




Heii Valoni,

Tämä kuukausi on ollut aivan ihmeellinen! En muista koskaan olleeni näin pitkään yhtä jaksoisesti näin tietoinen enkelien läsnäolosta, mitä tänä kuukautena olen ollut. Sitä on vaikeaa selittää, sen vain tuntee. En edelleenkään näe heitä (vaikka usko vain, olen kyllä pyytänyt!! :D), mutta on ihmeellistä, miten he tulevat koko ajan lähemmäksi, mitä enemmän olen heihin sydämelläni yhteydessä. Tokikin tuntuu, että Lornan kirja on myöskin vahvistanut tätä tuntemusta. Kirja on edelleen kesken, koska haluan pitkittää lukunautintoani, en halua kahlata sitä kerralla loppuun, jotta saisin nauttia sen luomasta yhteydestä mahdollisimman kauan. On hurjaa lukea kirjaa, kun tietää sen kaiken olevan totta. Tiedän sen sekä omasta kokemuksestani, että myöskin teidän kaikkien kokemuksista, jotka olette minulle enkelikirjeitä lähettäneet, että myöskin erään läheisen ystäväni kokemuksista. Hänen kokemuksensa ovat täysin yhteneväisiä Lornan kokemuksien kanssa, ja se on aivan uskomatonta! Hän sanoikin minulle jo kauan aikaa sitten, että ”Kirsi lue se kirja, sun täytyy lukea se kirja, niin ymmärrät mistä minä puhun”. Ja totta tosiaan, kirja vahvistaa kaiken sen, mitä ystäväni on minulle omasta elämästään enkeleiden kanssa kertonut.

Läikytät mua-levyn äänittäjä Kimmo Antikainen, tuottaja Ape Anttila ja
minä kuuntelemassa ottoa biisistä Anna mun tulla kotiin

Olin koko menneen viikon Helsingissä ja Lohjalla. Uusi levy on nyt miksausvaiheessa, puolet saatiin jo tehtyä. Voi kun voisin kertoa teille kaikesta siitä, miten upeasti enkelit ovat tätäkin viikkoani ohjanneet ja tuoneet asioihin aivan ihmeellisen kauniita ratkaisuja. Sen verran voin kertoa, että he toivat levyn ympärille loputkin puuttuvat palaset koskien sen julkaisua. Yhtäkkiä ympärilläni on todellisia enkeli-ihmisiä (niin, olet oikeassa, jokainen meistä on kyllä enkeli-ihminen, mutta ihan jokainen ei vielä ole virittäytynyt heidän yhteyteensä), joiden kanssa on nyt aivan mahdottoman upeaa tuoda levy teidän kaikkien tietoisuuteen. Nyt ympärilläni on ne ihmiset, jotka haluavat tuoda levyn julki juuri niin rakkaudellisissa energioissa, kuin olen toivonut.


Matkan varrella - tämän kolmen vuoden aikana, jolloin uutta levyä on tehty - on ollut monta sudenkuoppaa, monta polkua, joita lähtemällä kulkemaan lopputulos olisi ollut tyystin erilainen. Minulla onkin ollut täysi työ – tai itse asiassa enkeleillläni on ollut täysi työ – pitää ohjat oikeissa käsissä. Olen astunut monta kertaa harhaan, mutta aina jonkun ihmeen kautta olen päässyt takaisin yhteyteen, joka antaa minulle voimia korjata kurssi. Olen varmasti aiheuttanut närää ja ihmetystä, kiukkuakin niissä ihmisissä, joille olen joutunut sanomaan, että valitettavasti minun on tehtävä asiat toisin. Jos laiminlyön ohjaukseni, fyysinen olo muuttuu niin sietämättömäksi, että en voi muuta kuin istua alas ja ottaa uudet toimintaohjeet vastaan. Kun sitten toimin niiden mukaan, oloni helpottuu välittömästi ja asiat sujuvat jouhevasti. Haluan nyt - ensimmäistä kertaa elämässäni - yrittää tehdä asiat niin puhtaasti, kuin oma ymmärrykseni vain antaa myöten. Matka on ollut mielenkiintoinen, kivuliaskin, mutta erittäin antoisa ja ihmeiden täyteinen.

Nyt minulla on hyvä olla. Minulle ei ole merkitystä sillä, paljonko levy myy. Minulle on merkitystä sillä, että saan elää elämääni sulassa sovussa sisäisen ääneni kanssa, säilyttää vapauteni ja tuotua levyn markkinoille sellaisena, kuin se alunperin on sinne tarkoitettu. Voi olla, että se ei myy mitään eikä se kiinnosta ketään, mutta se matka, jonka olen itse saanut levyn kanssa tehdä, on ollut huikea. Muusikot ja tuotantotiimi ovat tehneet aivan mielettömän upeaa, rakkaudellista työtä, ja sitä ei voi olla levyltä aistimatta. Läikytät Mua on Kotimatkaan verrattuna energisempi, rokkaavampi ja verevämpi, mutta tunteita ei tälläkään kertaa säästellä. Toissapäivänä kun oltiin saatu puolet miksattua ja lähdin ajamaan Lohjalta Helsinkiin, laitoin biisit soimaan autoni soittimeen. Itkuhan siitä tuli. Esimerkiksi Anna mun tulla kotiin ja Omillaan ovat saaneet niin valtavan upean asun ylleen, että en voi kuin nöyrimmin kiittää enkeleitä, jotka kuiskivat tuotantotiimini korviin, että miltä minkäkin laulun olisi hyvä kuulostaa. Huhhuh!

Sielunkumppanit 
Ai niin, kävi muuten tosi hassu juttu. Minulla oli torstaina hyvin ratkaisevaksi palaksi tähän palapeliin osoittautunut palaveri levyn tulevan jakelijan kanssa. Olin ollut Apen, tuottajani luona jo pari päivää, nukkunut ihanaenergisen studion sohvalla yöt, päivät tehtiin hommia ja välillä saimme käydä nauttimassa Apen vaimon aivan taivaallisen herkullisista kattauksista. Niin, kyllä ihan oikeasti tästäkin asiasta kiitin niin miljoona kertaa enkeleitä: Apen studio on heidän kotitalonsa yhteydessä, joka tuo levyn tekemiseen aivan taivaallisen ihanan tunnelman: se tuki minkä hänen perheeltään ja italialaishenkisestä kodistaan ja elämäntyylistään saamme, on sanoinkuvaamaton. Joka ilta koko perhe ja me levynpakertajat saamme istua ison ruokapöydän ääreen niin kuin oikea italialaisperhe konsanaan, ja saamme nauttia suussa sulavista (kasvis)herkuista! Ja milloin on aamupalaksi marjasmoothieta ja yhtäkkiä illalla saattaa pää pilkistää studion ovesta ja eteemme kannetaan höyryävää luomuteetä ja vastavalmistunutta omenapiirakkaa. Aivan ällistyttävää! Olen saanut käytännössä olla kiittämässä enkeleitämme aivan jatkuvalla syötöllä tästä kaikesta runsaudesta ja rakkaudesta jota olemme saaneet osaksemme. Kiitos, kiitos, kiitos enkeleille ja talon isäntäväelle!

Niin, niin siihen palaveriin. Heräsin torstaiaamulla studion sohvalta, avasin ulko-oven ja hengittelin onnellisena aurinkoista, aikaista, kirpeää syysaamua sisääni. Yhtäkkiä muistin, mitä unta olin nähnyt. Suljin silmäni ja kelasin. Eteeni piirtyi kalenteri. Näytettiin päivää, jolloin palaan Intiasta, 27.09, sitten näytettiin päiviä 5.-6.10. Olin nähnyt jotain unta Ammasta, ja ajattelin, että mahtaakohan käydä niin, että Amma tulee Suomeen noina päivinä. Joka tapauksessa niihin päiviin oli ladattu joku erityinen energia, joten merkkasin päivät ylös päiväkirjaani. Olisi mielenkiintoista nähdä, mitä niihin päiviin ilmentyy. Siinä sitten rauhassa valmistauduin päivän palaveriin ja kuuntelin Snatam Kauria ja hengittelin. Olo oli erittäin hyvä ja tyyni, oli syvä tunne, että tänä päivänä tulee tapahtumaan jotain merkittävää, joku erittäin iloinen käänne asioihin.

Aamu oli upea ja lähdimme Apen kanssa Helsinkiin. Minulla oli tapaamisia muutamien ystävien kanssa (joista kohtaamisista voisi myöskin kirjoittaa vaikka kokonaisen ihme-postauksen, huh!!), ja iltapäivällä tapasimme sitten levyn tulevan jakelijan kanssa. Tosin en tiennyt sitä vielä silloin, vaikkakin positiivinen ennakkotunne asiasta olikin. No, niinhän siinä sitten kävi. Mutta mielettömintä asiassa oli se, kun alettiin puhua levyn julkaisupäivästä. Alunperin puhuttiin päivästä 15.9. Minäkin olin jo edellisviikolla ehtinyt kysellä bändiltä vapaita päiviä, että saisimme yhdessä juhlia levyn julkaisua. Olimme päätyneet päivään 16.9. Nyt sitten tuli uusi päivämääräehdotus. Minulle tuli tunne, että ei se kyllä se ole. Sitten aloimme jo käydä muutenkin aikataulua läpi ja tuumasimme, että se taitaisi käytännössäkin tulla liian nopeasti. Mutta olin silti vielä siinä uskossa, että tuohon päivämäärään ehdimme ja että tähän olimme yhdessä päätyneet.

Kun sitten palaverin lopuksi aloin varmistella asiaa, niin yhtäkkiä jakelija sanoi, että julkaisupäivä on 06.10. Ööö, eikö se pitänyt olla 15.9 eikä 06.10? KUUDES KYMMENETTÄ!!!!!!?????? Minä hyvä etten hypännyt kolme metriä ilmaan siinä penkilläni, kun koko kehoni lävisti hurja viima ja syvä tunne: tämän päivämäärän näin unessa!!!!!! Ja sanoin siltä istumalta, ”Kyllä, se on hyvä päivä, sovittu!” Koko kotimatka meni taivastellessa palaveria ja ylipäätään sen henkeä ja tätä lopputulosta. (Apekin on jo onneksi tottunut minun enkeleihini, joten voin ihan avoimesti puhua hänelle tuntoni!! :D) Koko matkan suorastaan tärisin innostuksesta, ilosta ja siitä, miten upeasti asiat olivat nyt loksahtaneet paikoilleen. Monta mutkaa olin kolmen vuoden aikana käynyt tekemässä ja ollut solmimassa yhteistyötä monenkin eri tahon kanssa, mutta jokainen niistä oli purkautunut yksitellen tai ei toteutunut alkuunkaan: koska niin ei ollut tarkoitettu. Mutta nyt:

LÄIKYTÄT MUA
JULKAISTAAN
06.10.2010

Ja tiedä vaikka se Ammakin vielä saapuisi silloin Suomeen! Tosin edelleen kiertää huhu, että Amma ei tänä vuonna ole tänne tulossa, vaan nyt on Irlannin vuoro saada Amma luokseen. Olin juuri perjantaina satsangista ja tämä oli viimeisin tieto asiasta. Mutta Amma saattaa muuttaa vielä suunnitelmiaan, joten pidetään toivoa yllä, hän kyllä kuulee rukouksemme! Mutta olisihan se nyt aivan uskomaton siunaus, jos hän vielä sattuisi saapumaan samana päivänä tänne, kun levy julkaistaan...... ☺ Sitten ainakin tietäisin missä meikäläisen julkkarit pidetään!!! Ihhih, olisi siinä mediallakin ihmettelemistä!!! :PPPP

Ai niin muuten, olin perjantaiaamuna Metro FM:n vieraana, ja sen lisäksi myös GrooveFM:n vieraana. Metron haastattelu tuli ulos suorana, mutta tuo Grooven haastattelu tulee ulos keskiviikkoaamuna 25.08. Olen silloin Johanna Hautasaaren vieraana, ja puhumme mm.minun Intian reissuistani.

Eilen illalla käväisin vielä Uusarkaainen Teatteri Arki-nimisessä paikassa Helsingin Lauttasaaressa. Arki on iso ”yhteisö”, paikka, jossa ”järjestetään mm.eri teemaisia tanssibileitä luomuhenkeen joka kuun viimeinen lauantai. Ohjelmassa on live- ja levymusaa, elokuvia, sauna & yacuzzi, erilaisia chill out-huoneita (mm.shamanismi- henkeen, suomi- henkeen ym.), ja tarjolla yleensä teetä/chaita/kahvia. He tuottavat myös erilaisia teatteri-, tanssi- ja performanssiesityksiä sekä kursseja ja kulttuuritapahtumia. Heidän ajatuksensa on lähestyä teatteria sen arkaaisesta alkuperästä ja olemuksesta käsin, sekä tutkia draaman ja rituaalin välisiä suhteita ja kohtaamispaikkoja. Lisäksi Arki tutkii perinne- ja myyttitietoutta ja tekee tunnetuksi vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä.”


Kävin tässä kiehtovassa paikassa ensimmäisen kerran viime syksynä, kun olin mukana järjestämässä Maailmankulkue Rauhan ja Väkivallattomuuden puolesta-tapahtuman Suomen ohjelmaa. Maailmankulkueen ydinryhmä majoittui Arjessa, ja minä sain viettää aikaani heidän kanssaan, hääriä keittiössä apuna, suunnitella Suomen ryhmän kanssa ohjelmaa sekä lopulta itsekin esiintyä kulkueen iltatilaisuudessa Savoyssa. Nuo kolme päivää Kulkueen matkassa olivat unohtumattomia, heidän tahtotilansa ja energiansa tekivät minuun syvän vaikutuksen. 30 hengen ydinryhmä koostui aivan tavallisista ihmisistä ilman sen kummempaa rauhanliike-taustaa, sydämessään vain syvä palo tehdä maailmasta parempi paikka elää.






Maailmankulkuepäivänä viime lokakuussa meitä marssikin Helsingin läpi komea ja iso kulkue, joka päätyi Savoyhin, jossa oli vielä yli kolmen tunnin vaikuttava rauhan konsertti. Minä sain päättää konsertin esittämällä laulun We are the world.




Nyt meitä kokoontui eilen pieni kulkueessa mukana ollut suomalainen porukka yhteen juhlistamaan Maailmankulkueesta tehtyä dokumenttia. Vielä ei tiedetä, saadaanko dokumenttia julkiseen levitykseen, mutta ainakin sen eteen tehdään töitä. Kulkueesta on tehty myös kirja, joka julkaistaan piakkoin. Kirjan mukana tuleekin tämä dokumentti automaattisesti. Itse en ehtinyt eilen olla tilaisuudessa loppuun saakka mukana, mutta ehdin sentään katsoa dokumentista ensimmäisen puoliskon. Jo se riitti jälleen avaamaan sydäntäni hyvin voimallisesti. Tajusin, miten huikeaa työtä Rauhankulkue oli tehnyt, millaisen energian he olivat mukanaan vieneet yli 300 kaupunkiin, sataan maahan ja kuudelle manterelle 90 päivän aikana. He kulkivat kaikkien merkittävimpien konfliktialueidenkin läpi, vieden rauhan sanomaa eteenpäin. Dokumentissa eräs kulkueen henkilöistä kiteytti asian niin kovin koskettavasti:

”Kun suunnittelimme matkaa ja kokosimme aikatauluja, tutkimme reittejä ja olimme yhteydessä eri maiden isäntätahoihin, maailma näyttäytyi edessäni pieninä erillisinä paloina, joilla ei näyttänyt olevan mitään yhteistä keskenään. Kotiin palattuani kaikki oli muuttunut. Olin kulkenut omin jaloin läpi koko maapallon, nähnyt omin silmin ja tuntenut omin sydämin, että oli ihmisillä päällään housut tai hame, oli hänen ihonvärinsä mikä tahansa, eli hän rikkaassa tai köyhässä yhteiskunnassa tai palvoi hän sitten Allahia tai Buddhaa, niin yksi asia yhdisti näitä kaikkia ihmisiä: katse, jossa elää Toivo.”  

Kulkueessa mukana olleen Isabellen video Helsingin tapahtumista 27.10.2009.



Rauhaa sydämeesi, iloa päivääsi!

Deepthi



















16.8.10

Heidin Raw-ilta Seinäjoella ke 25.08 klo:17-21





Haluaisitko lisää energiaa?
Haluaisitko löytää todellisen itsesi?
Parantua lähes mistä tahansa vaivoista?
Siirtyä elämään olemisen sijaan?

Tervetuloa Navadinan
RAW-ILTAAN
Seinäjoelle ke 25.8. klo:17.00-21.00 

Puistopolku 12 A 3
60100 Seinäjoki 
040 7382221 (Riitta)



Illan ohjelma:

- Raakaravinnon edut, nykyruokavalion ongelmat, raakaravinnon oikea koostaminen
- Vitamix-huippublenderin esittely, vihersmoothien valmistus ja vihersmoothien "teoria"
- Raakapäivällisen valmistus
- Raakajälkkäreiden valmistus (raakasuklaa ja joku toinen)
- Kaikkien kokkailujen nauttimista mahan täydeltä!
- Puhtaan veden merkitys, Nikken pimag-vedensuodatuslaitteen 
(sekä muiden magneettituotteiden) esittely
- Hyvää seuraa ja keskusteluja! Tilanteesta riippuen meditaatio- ja hengitysharjoituksia
- Vierailevia tähtiä mukana paikkakunnasta riippuen
- Hinta 50€/hlö 


+ Extrana mahdollisuus ayurvediseen kehotyyppianalyysiin, hinta 35€ ennen illan alkua

+ Hinta sisältää oheisten seikkojen lisäksi Heidi Kuusiston Uusi päivä e-kirjan (norm. 39€), jolla saat takuulla hyvän sysäyksen kohti pysyvästi puhtaampaa, terveellisempää ja energisempää elämää!

Ilmoittaudu iltaan: heidi@navadina.net
Lisätietoa: 
www.navadina.net
www.quinoaa.blogspot.com


*  *  *


Illan vetäjänä toimii Heidi Kuusisto, joka on Uusi Päivä-kirjan kirjoittaja, ayurvedahoitaja, sekä (raaka)ravinto- ja liikuntaohjaaja. 

Heidi on omalla huikealla - ja uskomattoman nopealla - puhdistumisprosessillaan kannustanut ja inspiroinut ihmisiä puhtaamman ravinnon ja itsensä kuuntelun polulle. Hän kirjoittaa omasta tiestään supersuositussa Quinoaa!-blogissaan näin:


"Life is what you make it"

Se on sittenkin totta. Me voimme vaikuttaa elämäämme. Ihan totaalisesti.

Olen 29-v nainen. Taustaani voi sanoa modernin maailmankuvan mittareilla normaaliksi. Ulkoiset asiat ovat olleet jo pitkään kunnossa, mutta sisälläni on aina ollut tunne, että elämässä on jotain enemmän. Olen jo pidempään ollut kiinnostunut ravinnosta ja terveydestä. Aloitin blogin pitämisen helmikuussa -09, jolloin jäin "sattumalta" työttömäksi. Tätä ennen olin jo pitkään halunnut vaikuttaa ympäristöön. Eläimet, ympäristö ja ekologiset asiat ovat olleet sydäntä lähellä, vaikka olin kouluttautunut kaupalliselle alalle ja turhautuneena koittanut sopeutua bisneselämän muotteihin.

Blogini tavoitteena oli aluksi kirjoittaa lähinnä terveellisestä kasvisruoasta. Sitten tutustuin nettiin enemmänkin ja silmäni alkoivat aukeamaan. Tajusin, että pystyn vaikuttamaan kirjoittamisella lukuisiin ihmisiin. Löysin asioita, mistä en ollut aiemmin kuullut, kuten raakaravinto ja superfoodit. Sisäistin luomun merkityksen ja aloin automaattisesti lisäämis-periaatteen kautta tekemään muutoksia elämääni.

Elämäni alkoi muuttua päivä päivältä parempaan päin. Kyse ei ollut mistään ulkoisesta muutoksesta (vaikka toki energia, innokkuus jne lisääntyivät entisestään). Aloin saamaan tuntumaa sisimpääni - sieluuni. Vaikka olinkin varmasti odottanut vain oikeaa hetkeä tähän "avautumiseeni", prosessiani edesauttoivat ehdottomasti puhtaampi ravinto, jooga ja meditaatio. Aistini alkoivat parantua ja aloin tunnistamaan kehon aitoja tarpeita. Tajusin, mitä ravintoa kehoni haluaa ja etenkin sen, mitä mieleni haluaa. En enää kuunnellut pintamieltä, vaan pääsin syvemmälle. En pystynyt enää hetkeäkään tehdä asioita, mistä en nauttinut täysillä.

Tajusin, että minut oli aivopesty ja elin unessa. Olin omaksunut asioita ja arvoja, jotka olivat kaikkea muita kuin omiani. Eteeni on avautunut uusi maailma, uusi päivä, jossa jokainen hetki on ihme. Kaikki negatiiviset ajatukset ja rajoitteet ovat poistuneet. On vain oleminen, nyt-hetki. En tiedä mitään parempaa.Tämä liittyy tietoisuuden kasvuun, tähän aikaan. Tämä on uusi aika ja yhä useampi kokee näitä samoja juttuja.

Alamme elämään yhä enemmän postmodernissa maailmassa, joka kannustaa ihmisiä etsimään merkitystä elämiinsä. Ei enää kirjaoppia, auktoriteettiuskoa ja tieteellisiä todisteita - vaan omaa rohkeaa kokeilua ja jopa kaiken opitun kyseenalaistamista! Uskon vankasti, että mitä enemmän avoimuutta, sitä enemmän saa! Mitä lähemmäksi ihminen pääsee omaa sisintään ja alkaa luottamaan intuitioon, sitä helpommaksi ja nautinnollisemmaksi elämä muuttuu!

Käytämme vain n. 5% aivokapasiteetistamme ja olemme saastuttaneet keho-mieli-sielu - yhteytemme. Juuri NYT meillä on kaikki tieto, mahdollisuudet korjata asia ja työkalut nousta seuraavalle tasolle. Tämä ei tarkoita paluuta menneeseen (luontoon) - vaan sitä, että yhdistetään uusi ja vanha. Tehtäväni on edistää tietoisuutta ja antaa työkaluja kohdata tämä uusi aika ja uudet energiat. Tehtäväni on auttaa yksittäisiä ihmisiä ja näin mahdollistaa koko lajimme säilymisen ja eteenpäin menemisen.


Kiinnostaako raakaravinto/ayurvedateemainen ilta paikkakunnallasi/kotonasi? Ota yhteyttä, niin teen sinulle tarjouksen. Jos haluat tarjota asuntosi iltaa varten ja autat osallistujien hankkimisessa saat illan puoleen hintaan tai kehotyyppianalyysin maksutta! - Heidi


Palautteita illoista:


"Suurkiitos mukavasta illasta, hyvää ruokaa ja seuraa, Huippu!" - Linda
"Tosi mahtava ilta! Ihania ihmisiä ja "foodit" kunnossa, valtavan suuri kiitos!" - Liisa
"Kiitollisuus, rentoa meininkiä, kivaa ja hyvää! - Kirsti
"Ihania herkkuja, varsinkin jäätelöt uusia mulle, kiitos! - Miia
"Olen iloinen, että päätin tulla, kiitos mukavasta illasta! - T
"Olet kyllä piristävä tapaus ja kiitos ihanista ruoista, etenkin hummus ja marjajäde ja suklaa oli IHANIA"  
  -Terhi
"Kiitos, että järjestit illan, matkasi on ollut tosi kiinnostava seurata" - Miia
"Monipuolinen ilta. Sinusta tarttuu hyvä olo, todella positiivinen, kiitos!" - Jutta
"Hienoa ja ihanaa, että löytyy ihminen, joka innostaa katsomaan elämää ja ravintoa uudella tavalla. 
"Tuhannet kiitokset inspiraatiosta! Varmuus kasvaa, että olen oikealla tiellä!" - Sari
"Upeaa, että järjestät tällaisia tapahtumia, blogi on myös huippu, vatsa täynnä, hyvää ruokaa! - Outi
"Ilta oli mielenkiintoinen ja antoisa. Vatsa täynnä täyttä ravintoa ja olo on energinen" - Raija
"Tällainen käytännön ilta saa innostumaan enemmänkin, varmasti otan enemmän selvää  
  raakaravinnosta" - Tiina
"Fiilis on loistava ja aina vaan paranee" - Jaana
"Erittäin mukava ilta, ravinto-oppia henkisesti ja fyysisesti". - Satu
"Hyvä kokonaisuus koko ilta, energinen ja innostava fiilis" - Anne
"Fiilis tosi hyvä, lisäinnostusta tuli! - Matti
"Tällaiset pienet tilaisuudet on parhaita! Oikein hyvä mieli jäi!" - Anniina
"Tarjoilut mahtavia ja ravintoa oli riittävästi :)" - Aki
"Kiitos kivasta illasta! Paljon uutta ajateltavaa!" - Tiina
"KIITOS lauantaista :) Oli huippuhauska ilta ja se hyvän mielen määrä vielä jälkeenpäinkin oli aivan 
   upeeta." - Heli
"Kiitos illasta, hyvä tietopaketti ja mahtavat ruoat" - Stina
"Hyvä fiilis, sain paljon mietittävää. Täytynee panostaa enemmän henkiseen puoleen myös." -Erika
"Tää on niin mahtavaa. Siis kaikki. Näkee, että kehitys on menossa eteenpäin" - Suvi


11.8.10

Enkeli-ihmeitä

Rakkaat Enkelisiskot ja -veljet,

Tekisi mieli sanoa niin paljon. Minulla olisi teille hurjasti kerrottavaa siitä, miten huikeita Ihmeitä on tapahtunut sinä aikana, kun olen ollut poissa blogini äärellä. Olen tietenkin täällä vieraillut, sitä ette ole voineet olla huomaamatta, mutta nyt kirjoitan teille omaa viestiä ensimmäisen kerran puoleentoista viikkoon. Kiitos Teille kaikille ihanista kirjeistänne ja palautteistanne, ne ovat lämmittäneet sydäntäni kovasti, ja olen niin Kiitollinen siitä, jos olen voinut Teitä rohkaista enkeleiden äärelle.

Luulin, että blogini kirjoittaminen katkaistiin sen takia, että valmistelisin levyni loppuun. En tiennyt yhtään, että miten kauan tauko kestäisi, tai kirjoittaisinko tänne enää ollenkaan. Hiukan kyllä keskeyttämistä ihmettelin, koska tuottajanikin lähti samoihin aikoihin lomailemaan Italiaan kahdeksi viikoksi, joten mitään konkreettista ei sillä rintamalla olisi tapahtuva ennen ensi viikkoa.

Sen sijaan olenkin saanut olla aivan mahdottoman rakastavassa Enkelikoulutuksessa. Enkelit ovat olleet tänä aikana lähempänä kuin koskaan, ikinä, milloinkaan ennen, ja opettaneet minulle aivan huikeita asioita. Siitä nöyrin mahdollinen Kiitos. Kaiken lisäksi elämääni on tuotu kolme aivan upeaa Ystävää lisää, joiden kanssa on ollut upeaa yhdistää voimansa tietäen, että mikään ei jälleen kerran ole ollut sattumaa. Blogitauko piti pitää, jotta nämä tapahtumat olisivat olleet mahdollisia; jotta keskittyisin tarkemmin kuulemaan Enkeleideni viestit; että minulla olisi aikaa oikeasti herkistyä heidän läsnäololleen. The End-kirjoitusta kirjoittaessani en osannut nimetä asiaa oikein, se on kirkastunut vasta jälkeenpäin. Tiesin vain, että nyt on nopeasti laitettava piste kirjoittamiselle. Se tuntui kovin lopulliselta ja välttämättömältä, paine siihen oli hyvin selkeä. Enkelit halusivat asettaa minut nopeasti uuteen tilaani, vaikka sitten levyni varjolla. En kai olisi uskonut, jos he olisivat sanoneet, että "nyt alkaa Enkelikoulutus", joten he käyttivät minulle tutumpia termejä. Tosin, levyntekokin ON mennyt hurjasti eteenpäin tänä aikana, mutta aivan eri rintamalla, mitä alunperin kuvittelin.... ;)

En malta olla myöskään jakamatta teille erästä toista iloista asiaa. Muistatte varmasti, kun olen täällä moneen otteeseen kirjoittanut tunteestani tuota lähestyvää syyskuuta kohtaan. Aloin jo viime keväänä tunnustelemaan, että onpa erikoista, kun sinne ei ole tullut keikan keikkaa. Viimeksi tälläinen näkymä oli tammikuulle 2009, joka täyttyi sitten ensimmäisestä Intian matkastani Amman luo. Nyt olen koko ajan ollut menossa Intiaan takaisin tulevana jouluna, mutta koko ajan olen myös pitänyt syyskuuta silmällä ja mielessäni ajatellut, että mahtaako reissu kuitenkin tulla jo sille kuukaudelle. Merkkejä on ollut kyllä ilmassa. Yhteys Ammaan on tuntunut viime aikoina jo ylitsevuotavan vahvalta, veto on ollut valtava. Kerroin myöskin pari viikkoa sitten siitä, kun lenkillä pyysin ajankohtaan vahvistusta. Pyysin, että jos on tarkoitettu, että lähden reissuun joulukuussa, eteeni tuotaisiin yksi höyhen, jos taas syyskuussa, niin kaksi höyhentä. Vielä samaisen lenkin aikana näin kaksi lintua kaartavan taivaalla ja vastaani tuli kaksi pikkuruista koiraa kahdestaan leikkien hiekkatiellä. Mietin, että mahtoivatkohan höyhenet nyt muuttua eläimiksi... Tsih! En kuitenkaan ottanut näitä merkkejä tosissani, olinhan pyytänyt nimenomaan höyheniä.

Eilen tapahtui sitten jotain aivan ihmeellistä. Minusta oli jo toissapäivänä tuntunut, että postilaatikossani on varmasti jotain ihanaa odottamassa, sieltä huokui ihana, kirkas energia. Sivuutin sen kuitenkin, enkä vaivautunut kävelemään laatikolle. Eilen sama tunne kuitenkin vahvistui, ja koin pakottavaa tarvetta mennä vihdoin laatikolle. Avasin sen, ja sieltä löytyi keijupostimerkillä varustettu kirjekuori, jossa oli minulle tuntemattomalla käsialalla kirjoitettu yhteystietoni, mutta ei lähettäjää. Aloin avaamaan sitä jo ulkona. Nähdessäni, mitä kuori piti sisällään, jähmetyin kuin naulittuna paikalle, haukoin henkeäni ja kyyneleet vain valuivat pitkin poskiani. Hoin vain, että "tämä ei ole enää todellista, tämä ei todellakaan ole enää todellista". Kuoresta löytyi kaksi Amman kuvalla varustettua lahjaa, sekä kirje eräältä uudelta Ystävältäni. Voitte varmasti arvata, mitä seuraavaksi tapahtui. Tunnin päästä tästä lentoliput oli buukattu,  kaiken lisäksi ne järjestyivät huimasti edullisemmalla hinnalla, mitä ne vielä pari viikkoa sitten olivat.
Minä lähtisin Amman luo syyskuussa, niin kuin oli odotettavissa. Kun päätös oli tehty ja liput kädessäni, en voinut uskoa sitä todeksi, olo oli suorastaan taivaallinen. Täältä tullaan Amma! Kiitos, kiitos, kiitos!

Toivon Teille suurinta, puhtainta, korkeinta mahdollista Iloa ja Suojelusta, sekä uskoa siihen, että Meitä kannetaan! Meidän tarvitsee vain Kuunnella, ja toimia sitten, kun saamme siihen luvan. Silloin kaikki tapahtuu kuin itsestään, kaikki sujuu jumalaisessa järjestyksessä, parhain päin koko universumiamme ajatellen. Ollaan levollisin ja luottavaisin mielin!

Valoisin, lämpimin halauksin,
Deepthi


"Be gentle with 
yourselves, Dearest Ones,
and know that you live close to
God's heart."

  Messages from Your Angels by Doreen Virtue
August 11th

9.8.10

Oletteko keskittyneet parantumiseen?



URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 2.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Oletteko keskittyneet parantumiseen?

Parantuminen on jokaisen elämän tarkoitus, kunnes se on saatu loppuun. Silloin olette vapaa elämään luomisen kautta, kohtalon sijasta. Mutta olette niin keskittyneet parantumiseen, että te ette tiedä, miten edetä. Mitä teette, kun parantumistarkoituksenne on täytetty? Vaikka on aina jokin energiaosa transformoitavana, keskittyminen parantumiseen poistaa ilon elämästänne. Unohdatte elää, olla ilossa, koska tunnette, että on jokin palkkio, joka tulee parantumisen ollessa valmis. Kuitenkin etsimänne ilo on teitä varten matkanne jokaisella askeleella.

Sovitus jonka haluatte saada aikaan, tulee uskomuksestanne, että olette irti Lähteestänne, jolloin teistä tuntuu, että teidän parannettava maailmaa, kun parannatte itseänne. Vaikka sovitus- ja yhdistymisprosessi on ollut erittäin hidas, irrottautumisprosessi oli äkillinen ja välitön. Aivan kuin lapsi työnnetään syntymässä yhtäkkiä maailmaan ja erotetaan äidistä, niin teidät erotettiin Lähteestä. Kun saatte valmiiksi kunkin elämän, lähennytte kykyä toteuttaa unelmanne palata Kotiin.

Uskotte, että parantuminen tuo teidät takaisin Kotiin, ja näin monet teistä kaipaavat tuota energiaa nyt enemmän kuin koskaan. Mitä enemmän verho nousee, sitä helpommaksi teille tulee muistaa henkiset yhteytenne. Kaipuu Kotiin luo tarpeen saattaa loppuun nyt parantumistarkoituksenne - parantaa itsenne ja ihmiskunta, jotta voitte saada sen valmiiksi. Mutta te ette mene Kotiin, vaan luotte energia-aukkoja ylösnousemuksen tapahtumiseksi maan päällä. Ja keskittymisenne parantumiseen estää teitä luomasta iloa elämäänne.

Parantajina olette tulleet parantamaan maailmaa tuskasta, mutta olette tulleet myös näyttämään maailmalle iloa, rakkautta ja rauhaa. Nähkää maailma parantuneena, avoimena ja valmiina rakkauteen, energia transformoituneena ja ylösnousemuksen tapahtuvan. Löytäkää aikaa iloon, nauruun, planeetan kauneuden ja ihmeellisyyden ihasteluun, koska nämä ovat kaikki osa parantumismatkaanne. Ihmiskunnan parantumiseen sisältyy myös pelon ulkopuolisten värähtelyjen tunteminen ja te voitte opettaa tätä tuomalla näitä energioita elämäänne. Olette parantajia ja tiennäyttäjiä, joten näyttäkää maailmalle tie iloon oppimalla nauttimaan olostanne ja yhdistämään kevyempiä energioita parantamistyöhönne.

Uudestisyntymä vai ponnahdus takaisin?

Hyvin usein jätämme yhden tilanteen vain löytääksemme itsemme toisesta täsmälleen samanlaisesta. Miksi teemme näin? Koska yritämme korjata sen, minkä näemme omaksi epäonnistumiseksemme, korjaamalla toista ihmistä tai järjestelmällä samanlaisen tilanteen toivoen, että teemme asiat eri tavalla toisella kertaa. Mutta joskus toisesta kerrasta tulee kolmas, neljäs jne. ja huomaamme ponnahtavamme takaisin jatkuvasti. Yritämme saattaa loppuun kierron, jotta voimme uudestisyntyä, muttemme voi saavuttaa sitä, ellemme muuta omaa energiaamme.

Takaisinponnahdusta kuvataan parhaiten suhteissa, kun jätämme yhden taakse ja välittömästi menemme toiseen ajatellen, että uusi ihminen on erilainen. Mutta kuten havaitsemme, tämä uusi suhde on hyvin samanlainen kuin edellinen. Miten voimme löytää toisen ihmisen, joka on aivan samanlainen kuin se, jonka luo sanoimme olevamme koskaan palaamatta? Ellemme muuta omaa energiaamme, vedämme puoleemme vain energioita, jotka auttavat meitä saattamaan loppuun parantumiskiertomme. Olemmeko muuttuneet? Jos emme, niin kiertomme ei ole valmis ja on parannuttava lisää.

Ymmärtääksemme, miksi ponnahdamme takaisin, meidän on tarkasteltava egoa, joka luulee aina olevansa oikeassa. Eikä ego halua koskaan myöntää tappiota, joten se auttaa meitä luomaan uudestaan entisen, jotta voimme "toimia oikein" seuraavalla kerralla. Jos muutamme energiaamme, päästämme irti yhteydestä egoon ja asetamme uudet energeettiset rajat, emme voi ponnahtaa takaisin, koska emme enää ole tuossa värähtelyssä. Voimmeko vastustaa houkutusta yrittää vielä kerran - jos vaikka pystyisimme toimimaan oikean ensi kerralla?

Uudestisyntymä on vahvistus henkisestä parantumisestamme ja takaisin ponnahtamisessa ego pakottaa oman tahtonsa meille. Takaisinponnahdusta välttääksemme voimme ottaa sanan "epäonnistuminen" pois sanastostamme. Ei ole mitään epäonnistumista, silloin kun kaikki ei toimi niin, kuin oli tarkoitus. Voimmeko hyväksyä epäonnistumisten siunaukset merkiksi, että sisäinen opastusjärjestelmämme toimii puolestamme ja poistaa ne asiat, jotka eivät palvele korkeinta potentiaaliamme? Ponnahdamme takaisin, silloin kun luulemme, että meissä on jotain pielessä, eikä se ole koskaan totta. Uudestisyntymä on muutos energiaytimessämme ja merkki siitä, että voimme yhdistyä aikaansaamaamme parantumiseen ja luoda täyttymystä, iloa, rauhaa ja rakkautta itsellemme.

Elokuun energiat

Heinäkuu meni niin nopeasti, että katselin taaksepäin 31.7. ja mietin, mitä oikein tapahtui. Minne aika meni? Monin tavoin viime kuukausi vaikutti olevan vähemmän haastava kuin toukokuu ja kesäkuu, mutta oliko se oikeastaan? Vai olemmeko nyt niin tottuneita tähän vuoristorataan, että osaamme odottaa hurjaa kyytiä emmekä innostu siitä enää niin paljon? Luulen tämän olevan osittain totta ja elokuu tuo täysin uuden energiasetin meille harkittavaksi.

Elokuun ensimmäistä viikkoa korostaa harvinainen ja voimakas astrologinen muodostelma, mistä astrologit ovat puhuneet monta vuotta. Tämä on kardinaalisuurristi, missä on mukana melkein kaikki eläinradan planeetat. Kaikki tuntevat kutsun muuttua, ajatella uudestaan elämäänsä, miettiä vaihtoehtojaan ja siirtyä eteenpäin siinä, missä he ovat pidätelleet. Tämä on "elämäni tai minä en ole enää koskaan sama" -energiaa. Muistatteko, mitä tapahtui 26.6. paikkeilla? Tämän viikon energia saattaa loppuun tuon syklin. Älkää ottako mitään itsestäänselvyytenä, myös pienimmät ja merkityksettömimmät näkemykset ovat arvokkaita.

Merkurius alkaa perääntyä 20.7. ja varjoaika alkaa 8.8. Tavanomaisten perääntymisvaroitusten lisäksi, käyttäkää tämä aika pohtiaksenne, mitä haluatte elämässänne. Kuten Ihmeidenvalmennusohjelmassa opitaan, monet meistä ovat oppineet odottamaan pettymyksiä eivätkä enää luota, että voimme saada, mitä haluamme. Tämän kuukauden puhdistamis-, irtipäästämis- ja toimeen ryhtymisenergioiden myötä, täyttäkää irtipäästämisen tuloksena syntynyt tyhjiö sillä, mitä haluatte.

Tiedän, että tämä on ollut hyvin pitkä matka, mutta lähestymme sen loppua ja jotkut teistä ovat sähköpostienne perusteella jo perillä. Viime viikolla tapahtui ehdottomasti energiamuutos ja nyt viikonloppuna sain valmiiksi viherrakentamisen taloni ympärillä, minkä tekeminen on vienyt neljä vuotta. Kun istutin viimeisen kasvin ja siivosin, taloni näytti "valmiilta" ja tiesin, että se oli. Mikä helpotus! Mitä tahansa teitä opastetaankin saattamaan loppuun tässä kuussa - puutarhan istuttaminen, kaappien siivoaminen, uskomuksista irtipäästäminen tai jonkin saaminen päätökseen elämässänne - seuratkaa opastustanne. Tämä on osa viime askelianne tällä polulla - teitä opastetaan käyttämään sitä tukea, mitä meillä on transformoitumista varten, kestävän ja tyydyttävän muutoksen tekemiseksi elämässänne.

Oletko ainoa lapsi?

Perheeni vanhimpana lapsena ja myös vanhimpana kaikista monista serkuistani toivoin usein, että olisin ollut ainoa lapsi. Ainoat lapset saivat vanhempiensa kaiken huomion, heidän ei tarvinnut jakaa lelujaan, (näyttivät) saavan kaiken haluamansa ja ajattelin heidän olevan onnellisempia. Tietysti nämä olivat minun ajatuksiani ja tiedän keskusteluista monien asiakkaideni kanssa, jotka olivat ainoita lapsia, ettei tilanne ollut näin aina. On joukko indigoja ja kristalleja jotka olivat ainoita lapsia ja toisia, jotka tunsivat, että heidän olisi pitänyt olla, mutteivät olleet. Näiden lasten esittämissä rooleissa on jotain hyvin erityistä ja siinä, miten he päättivät olla ainoita lapsia.

Jotkut ainoat lapset olivat "vahinkoja", jotka tulivat odottamatta pitkään sen jälkeen, kun heidän vanhempansa lakkaisivat yrittämästä. Toiset syntyivät vanhemmilleen myöhään, kun vanhemmat lapset olivat jo lähteneet. Ja vielä toiset olivat ainoita lapsia, jonka hänen vanhempansa pystyivät tai päättivät hankkia. Yhdessä traagisessa tapauksessa asiakas on ainoa henkiin jäänyt auto-onnettomuudessa, joka tappoi hänen kolme sisarustaan. On monia karmallisia syitä olla ainoa lapsi, jotka liittyvät kuolemaan, hylkäämiseen, "palauttamiseen" ja sovitukseen.

On kyse sitten edellisessä elämässä kielletystä huomiosta, huolehtimisen takaisinmaksusta, lupauksen täyttämisestä tai sellaisen elämän loppuunsaattamisesta, mikä keskeytyi eroon tai kuolemaan, ainoilla lapsilla voi olla erityissuhde vanhempiinsa. He voivat myös tarvita aikaa yksin tai vapautta sisarusten kilpailusta. Mikä syy ainoana lapsena olemiseen olikin, se oli tietoinen syntymää edeltävä valinta, jonka teitte täyttääksenne sielusopimuksenne jonkin osan.

Jos olet ainoa lapsi, olet ehkä viettänyt yksinäisiä vuosia katuen, ettei sinulla ole sisaruksia, joiden kanssa viettää aikaa. Mutta tämä oli pohdiskelun ja rauhan aikaa, jota sielusi tarvitsi. Mitä pystyit tekemään ainoana lapsena ja mitä välttelit? Indigot ja kristallit jotka päättivät olla ainoita lapsia, tarvitsivat aikaa yksin ja heillä tapahtui paljon kasvamista tänä aikana. Niinpä sen sijaan, että kadut lapsuuttasi, etsi sen positiivisia puolia, jotta tiedät, miten tämä valinta valmisteli sinua elämän oppitunteihin ja valitsemaasi tehtävään.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.





* * * 


Ja vielä toinen viesti, joka on myöskin Jennifer Hoffmanin kirjoittama. Iloa päivääsi! 


Halauksin,
Diip 


* * *




ERIKOISVIESTI - MITÄ TAPAHTUU?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
6.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki,

Harvoin teen päivityksiä keskellä viikkoa, mutta tämä on niin tärkeä viikko ja elämme niin transformatiivisia aikoja, että halusin kertoa teille, mitä tällä viikolla tapahtuu ja miksi ette tunnu pystyvän keskittymään ja maadoittumaan, olette vähän hämmentynyt ja jumissa, kun juuri mikään ei liiku tällä hetkellä. Olisin kirjoittanut aiemmin, mutta olin liian väsynyt!!

Tuntuiko maadoittumattomalta, väsyneeltä ja levottomalta 3.8.? Vai olitko energinen, keskittynyt ja valmis mihin vaan? On mahdollista, että tunsitte edellistä, koska tuolloin C3-luokan auringonpilkut pommittivat maata säteilyllään. Vaikkei se riittänyt tukkimaan kommunikointiyhteyksiä, se pommitti maata magneettiaalloilla, jotka olivat riittävän voimakkaita vaikuttamaan meihin fyysisesti, jopa muuttamaan kemiallista rakennettamme.

Nämä auringonpilkut avaavat meidät toiselle tärkeälle tapahtumalle, suurelle kardinaaliristille, joka on tarkka 6.8., jolloin kuu siirtyy Rapuun. Tämä on niin tärkeä tapahtuma, että astrologit ovat puhuneet siitä yli kaksi vuotta. Se edustaa tilaisuutta mitoittaa maailma oikein, muuttaa vallitsevaa tilannetta, saada aikaan päätös ja ankkuroida uusia toimintamalleja. Ja 9.8. meillä on uusi kuu!

Jos olette lykänneet transformaatiotanne, nyt on sen aika. Se syöksyy luoksenne avosylin. Oletteko valmis? (Jos ette, se on täällä joka tapauksessa.)

Transformaatiota tapahtuu, kun sielumme muistuttaa meitä tarkoituksestamme ja tehtävästämme, silloin kun se tietää, että kaikesta valmistautumisestamme huolimatta seuraavan askeleen ottaminen on vaikeinta. Minne menemme ja mitä teemme? Mitä otamme mukaamme ja mikä jää taakse? Mitä uskallamme sallia itsellemme siitä pelosta, ettei sitä tapahdu?

Olemmeko valmiita astumaan omaan suuruuteemme? Kysymys ei kuulu, olemmeko todella suuria, vaan voimmeko sallia itsemme ajatella ja uskoa riittävän kauan siihen sen tapahtumiseksi.

Mitä tuodaan tietoisuuteenne harkittavaksi? Oletteko valmis päästämään irti? Tiedättekö, mitä haluatte seuraavaksi? Tässä se, mitä eräs ihminen kirjoitti minulle tänään: "Uneni ovat olleet hyvin eläviä tällä viikolla, puhumattakaan tunnetakasta joka tulee esiin. Kokemukseni tuntuvat uuvuttavilta. Meidän on päästettävä irti merkittävästä määrästä entisiä ongelmia - antautuminen on avainsana minulle."

Ja Ihmeidenvalmennusohjelmaan osallistujat katselevat ajattelumallinsa muuttuvan. Heille selkenee yhtäkkiä elämän ongelmat, joiden kanssa he ovat kamppailleet vuosia, ja he ilmentävät pienimmästäkin ajatuksesta.

Muistakaa, ettei antautuminen merkitse periksi antamista, vaan taistelemisen lopettamista. Missä kohtaa voitte antautua ja samalla avautua ihmeille, joita ette olisi koskaan pitäneet mahdollisina? Missä ja mitä vastustatte? Siinä on pelkonne ja epäilyksenne.

Nämä kysymykset ovat harkittavaksenne seuraavien päivien aikana, kun muutosaallot pommittavat ihmisperhettä. Olemme valmiita, tämä on kohtalomme ja olemme tässä yhdessä. Riippumatta siitä, missä kohtaa olette evoluutiossanne, kyse on kehittyvästä oppimis- ja valintapolusta. Kun kaikki on ilmassa, kuten nyt, ajatuksistamme tulee hyvin tärkeitä.

Varmistakaa, että ajatuksenne ovat aina keskittyneenä siihen, mitä haluatte luoda, koska se luodaan. Tämä energiapommitus vahvistaa luomiskykyjämme ja luominen tapahtuu tuomitsematta. Jos ette halua elefanttia olohuoneeseenne, älkää pyytäkö sellaista. Kuvitelkaa, että universumi on juuri antanut teille taikalampun ja teidän on vain puhuttava vilpittömät pyyntönne ilmentääksenne sen, mitä haluatte.

Miltä haluatte elämänne näyttävän tänään ja tästä eteenpäin? Olkaa rohkea, urhea, uskalias ja sokeeraava. Näiden energioiden kanssa työskentelemme tällä viikolla, joten hyödyntäkää ne. Kiinnittäkää huomiota saamiinne merkkeihin, koska kaikki on merkityksellistä.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,

Jennifer Hoffman

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

5.8.10

Olette uuden aikakauden portaalissa




Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman ( www.ronnastar.com)
Elokuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, näyttämö on asetettu ja uuden huomisen verho on juuri nousemassa. Korkeamman tietoisuuden soluja tai alueita ilmentyy kaikkialle maailmaan ja korkeampien ulottuvuuksien suurten valokaupunkien ylösnousemusvalopilareita ankkuroidaan jatkuvasti nopeutuvalla tahdilla. Luojavalon voima ja vauhti lisääntyvät ja vaikuttavat enemmän ja enemmän massojen mieliin.

On hyvin ilmeistä, että maailmassa on edelleen paljon väkivaltaa, vastustusta ja negatiivisuutta. Kuitenkin maailmanpalvelijoiden tasapaino-, rauha- ja harmoniavaikutus lisääntyy ja useammat ja useammat sielut heräävät, kun he alkavat ottaa vaarin sielunsa yllykkeistä. Teidän, väsymättömien tiennäyttäjien vuoksi jotka olette valmistelleet tietä, ne jotka nyt ottavat kutsusta vaarin, liikkuvat eteenpäin ja edistyvät paljon nopeammin valaistumispolulla.

Näinä aikakausmuutoksen kiihtyvinä aikoina on tärkeämpää kuin koskaan, että pyritte lisäämään säteilymääräänne ja loistamaan omaa valoanne. Teidän on pyrittävä yhdistämään ehdottoman rakkauden värähtelyt haluun palvella aktiivisesti. Muistakaa: harmoninen ja keskittynyt ajattelu johtaa korkeamman tietoisuuden jatkuvasti laajentuviin väyliin. Teidän on kehitettävä ja hiottava tietoisen valintanne voimaa hyväksytyssä, kapeassa valospektrissä ja varjomaiden tiheydessä. Ihmisen tulevaisuuden jalostuneessa todellisuudessa rauha vallitsee ja konfliktit ratkaistaan diplomatialla, kun kaikki oppivat keskittymään kaiken suurimpaan hyvään ja etsimään suotuisimpia ratkaisuja.

Jokainen teistä muodostuu energiayksiköistä, jotka luovat sielulaulunne tai energiapuumerkkinne. Itsemestaruuden saavuttamiseksi teidän on opittava kontrolloimaan ajatuksianne ja keskittämään Jumalan antama voimanne. Opettelette olemaan korkeampien luomisvoimien ohjaaja. Teidän on pyrittävä johdonmukaisuuteen tietoisuudessa, kun pyritte tulemaan jumalaisesti innoittuneeksi elämän tarkkailijaksi ja kiintymättömyyden mestariksi. Teidän on irrottauduttava massatietoisuuden uskomusrakenteesta alkaaksenne tulla itsenne mestariksi, ainutlaatuiseksi ja sielun innoittamaksi henkiseksi ihmiseksi. Polku korkeampaan tietoisuuteen tulee kaukaisessa tulevaisuudessa johtamaan Jumalitsenne tai "minä olen" -olemuksenne sekä Luojan loiston ja majesteettisuuden suoraan kokemiseen sen monissa muodoissa.

Saatatte ihmetellä, miksi joudutte hyvin monien testien ja negatiivisilta näyttävien tilanteiden kohteeksi. Kerromme teille, urheat soturit, että olette keskellä intensiivistä vihkimys- tai transformaatioprosessia, mikä on kaikki osa ylösnousemusprosessia. Monet teistä ovat olleet vihkimyspolulla monen elämän ajan ja ovat hyvin matkalla itsemestaruuteen. Kun alussa astutte kokeeksi ylösnousemuspolulle, persoona tai ego tulee tietoiseksi sielun tönäisyistä. Sielun tuli tai nopeutuvat korkeammat värähtelymallit alkavat polttaa pois negatiivista energiaa, joka nousee pintaan käsiteltäväksi. Puhdistavasta tulesta tulee lopulta valaiseva valo, kun prosessia toistetaan uudestaan ja uudestaan, kunnes korkeamman itsen osat alkavat yhdistyä sielun kanssa ja ylösnousemusprosessi kiihtyy.

Yksi pääeste joka teidän on ylitettävä, on ottaa takaisin voima, jonka olette antaneet toisille. Myös kaiken sen energian tietoinen vapauttaminen, jonka muut ovat laittaneet aurakenttäänne tai kiinnittäneet solar plexukseenne, on tärkeä vaihe täysivaltaisuutenne takaisinottamisessa, mitä vaaditaan tullaksenne taas itsenne mestariksi. Huomaatte, että stressaavat tilanteet elämässänne tulevat asteittain miellyttäviksi ja harmonisiksi, sillä ette enää syötä energiaa tulevaisuuden epäsuotuisiin aikajanoihin. Teidän on mietiskeltävä, erotettava ja vaadittava se, mikä on laajentumissuunnitelmanne. Olkaa tietoinen ja valppaana joka hetki, jotta polttopisteestänne tulee yksi ja selkä. Kehitätte ajan kuluessa itsevarmuuden tunteen, tietämyksen että kaikki on hyvin ja pysyy sellaisena. Itsevarmuudella aloitatte uuden todellisuutenne asteittaisen luomisprosessin.

Teidän on tiedostettava, että sieluvalaistumisen polku saa aikaan sisäisen elämän dramaattista mullistumista. Teidän on edelleen koettava ja uutterasti pyrittävä palauttamaan harmonia jokaiseen koettelevaan ja haastavaan suhteeseen. Se vie aikaa. Kuitenkin päästessänne pyhään sydämeenne, kehitätte hitaasti vilpitöntä herkkyyttä ja tyyneyttä sekä puhtautta ajatuksissa ja teoissa. Kerromme teille, että maailmassa on paljon urheita sieluja, jotka ovat hyvin matkassa itsemestaruuteen, jotka ovat polun kunnioitettuja opetuslapsia ja joista tulee eräänä päivänä tulevaisuudessa viidennen ulottuvuuden maapallon ylösnousseita mestareita.

Kehittyvän Jumalan suunnitelman seuraava vaihe on nyt toteutuksessa ja monia teitä, polun uskollisia tähtisiemeniä, valmistellaan tulemaan nopeasti kasvavan maailmanpalvelijaryhmän jäseneksi. Menneisyydessä viisauskouluja ja esoteerisia opetuksia pidettiin salassa ja ne varattiin muutamille harvoille, jotka olivat riittävän kehittyneitä ymmärtääkseen ja läpäistäkseen tiukat testit ja tullakseen vihittäviksi ja itsensä mestareiksi. Nuo ajat ovat nyt menneet ja teidän, etujoukon ja tiennäyttäjien, on määrä olla näkyviä esimerkkejä uusista viisausopetuksista, kun näytätte tietä ja autatte perässänne seuraavia tulemaan kilvoittelijoiksi ja vihittäviksi polulle.

Teidän on tarkoitus tulla välittäjäksi valaistumista etsivien ja heidän jumalaisen itsensä ja Kosmisen valoneuvoston henkisen hierarkian välille. Teitä kannustetaan myös ottamaan aktiivinen rooli ylösnousemusvalopilarien ankkuroimisessa omalle alueellenne. Mikä onkaan parempi tapa palvella kuin olla ankkurina niille Luojavalon jatkuvasti lisääntyville aalloille, joita "suihkutetaan" maan päälle. Teidän on oleellista ymmärtää, että jalostuneella valolla on oltava ankkuroiva lähde maan päällä, sillä sitä ei voi levittää peittona, niin kuin valmistelevat, alemman taajuuden valoaallot levitettiin 1800- ja 1900-lukujen aikana. Tämä vuosisata on kosmisen muutoksen ratkaiseva aikakausi koko tässä universumissa.

Yksi dramaattisimmista muutoksista mikä tapahtuu tänä aikana maan päällä, on, ettei ihmiskunnalle välitettävissä universaaleissa opetuksissa ole enää suurta erilaisuutta. Kaikki Kosmiselta valoneuvostolta tuotavat viisausopetukset ovat yhdistyneestä Lähteestä ja ne koostuvat vain vähäisin muunnelmin samasta henkisestä perusfilosofiasta. Menneinä aikoina suuriin avataroihin ja Kristus-olentoihin valettiin maksimimäärä Luojatulta tai -valoa, minkä he pystyivät sisältämään, ja heille lähetettiin sitten erityisesti suunniteluja opetuksia tai viestejä kutakin aikakautta ja rotua varten.

Teidän on ymmärrettävä, että alussa kuhunkin rotuun valettiin erityisiä ominaisuuksia, laatuja ja taitoja. Kuitenkin ajan kuluessa ne kehittivät syvää tiedostamatonta heikkoutta, negatiivisia piirteitä, tapoja ja puutteita, jotka sitten tallennettiin kunkin rodun tulevien jäsenten DNA:han. Noiden negatiivisten ominaisuuksien, piirteiden ja puutteiden on aika parantua ja harmonisoitua, jotta ykseyteen palaamisen yhtenäisyysprosessi voi edetä. Tämä merkitsee, että teidät tunnetaan edelleen ainutlaatuisuudestanne, sillä lopulta, tämä universumihan on suunniteltu moninaisuuskokeiluksi. Kuitenkin ihailette ja kunnioitatte kaikkein toisten ainutlaatuisuutta, sillä jokaisella teistä on alun perin kehitettyjä taitoja, kykyjä ja avuja esitettävänä Isä/Äiti Jumalallemme ja Ylimmälle luojalle omana lahjananne kokonaisuudelle. Tuomitsemattomuus, myötätunto, kiitollisuus ja vilpitön rakkaus kaikkia ihmisiä kohtaan ovat tärkeimmät ominaisuudet, joita teidän on tarkoitus pyrkiä kehittämään tänä aikana.

Pian vuotenne 2010 alkamisen jälkeen annoimme näyn viestintuojallemme, joka tunnetaan tässä elämässä Ronna Hermanina. Tämä näky jaettiin niiden kanssa, jotka osallistuivat hänen "Avautuminen kanavoimaan - tuleminen kosmiseksi telepaatiksi" -seminaariinsa toukokuussa. Nyt on aika jakaa tämä informaatio teidän kaikkien kanssa, jotka uutterasti etsitte valopolkua. Välitämme tämän vision teille viestintuojamme sanoilla, niin kuin se annettiin tuohon tapahtumaan osallistuneille.

"Rakkaimmat ystävät, näky jonka jaan kanssanne, ilmestyi pian vuoden 2010 alun jälkeen. Meditoinnissa näin ryhmän säteileviä olentoja, jotka seisoivat valkoisissa kaavuissaan puoliympyrässä jättimäisen kaksipäisen kristallin ympärillä. Kristalli säteili kaunista värispektriä ja monimutkaisia geometrisiä valokuvioita välähteli kaikkialta kristallista. Oli muitakin läsnä, mutta tunnistin arkkienkeli Mikaelin, Jeshuan, Djwal Khulin, El Moryan ja St. Germainin. Minulle kerrottiin, että mestareilta, arkkienkeliltä ja suurilta valo-olennoilta tulisi entiseen malliin yksilöllistä erityisinformaatiota. Kuitenkin lisäksi olisi yhtenäisiä viestejä tai viisausopetuksia monilta menneisyyden ja tulevaisuuden suurilta olennoilta, avataroilta ja mestareilta.

Vanhat viisausopetukset yhdistettäisiin tulevaisuuden viisausopetuksiksi ja ne esitettäisiin Kosmisen valoneuvoston opetuksina. Viestit koodattaisiin suureen kristalliin (sitä verrattiin jättimäiseen kosmiseen tietokoneeseen) ja ne olisivat niiden ulottuvilla, joiden taajuus olisi yhteensopiva suuren kristallin erityisesti porrastettujen taajuuksien kanssa. Mitä jalostuneempia taajuuksia ilmentää, sitä jalostuneemmille suuren kosmisen kristallin informaatiotasoille pystyy pääsemään.

Minulle kerrottiin, että kaikki vastaanottamani informaatio tulisi edelleen arkkienkeli Mikaelin värähtelymallien kautta, koska olen virittynyt hänen energiaansa. Hän välittää edelleen kuukausittaiset viestinsä minulle. Kuitenkin mestaruuskoulussa ja seminaareissa joita pidän, vastaanotan myös opetuksia tai informaatiota joiltain Kosmisen neuvoston jäseniltä. Näiden kahden erottamiseksi Neuvoston viesteissä minun on määrä käyttää otsikkoa "Pyhä kirjuri - Ronna Herman".

Olen edelleen arkkienkeli Mikaelin energian ylivalaisema ja vastaanottamani yhdistelmäviestit tulevat useimmiten arkkienkeli Mikaelilta, Djwal Khulilta, El Moryalta ja St. Germainilta.

Muutaman päivän jälkeen aloin saada valtavia informaatiolatauksia. Istuin tietokoneella ja naputtelin tulevaa informaatiota, otsikoin sen ja laiton kansioon tietokoneellani. Tätä jatkui vaihtelevasti, kunnes noin kaksi viikkoa myöhemmin (maaliskuun alkupuolella) käsitin, että olin esittänyt suuren osan tekstissä "Avautuminen kanavoimaan" -seminaarin työkirjassa. Minulle oli annettu ohjeita siitä, miten voimme yhdistyä kosmisiin viisausopetuksiin, kun nostamme tietoisuuttamme ja meitä tulee tehokkaita kommunikoimaan henkioppaidemme ja -opettajiemme kanssa. Se vaatii omistautumista ja kiihkeää halua palvella, palkkiota ei kuitenkaan voi verrata mihinkään. Minulle kerrotaan, että useammat ja useammat kalliit sielut selvittävät tien saadakseen takaisin Jumalan antaman kykynsä kommunikoida ja vuorovaikuttaa korkeampien ulottuvuuksien olentojen kanssa. Melko lähitulevaisuudessa kanavointi tai telepaattinen kommunikointi sellaisena kuin tunnemme ne tänä päivänä, ovat normaalia kaikille valaistuneille sieluille.

Tällä hetkellä "Opening to Channel" (= avautuminen kanavoimaan) -kirjanen on vain niiden saatavilla, jotka osallistuvat seminaareihimme, käyvät läpi puhdistumisprosessin ja ymmärtävät suuntaviivat, tekniikat ja sen, miten vakavia ja sitovia menetelmät korkeampien ulottuvuuksien telepaattisiin kommunikointilinjoihin yhdistymiseksi ovat. Kuten muutkin seminaareissani annettavat opetukset, tämä kehittynyt informaatio annetaan lopulta massoille, mutta ei ennen kuin on luotu voimakas ajatusmuoto, joka auttaa välittämään opetusten olemuksen ja pitämään informaatiosisällön puhtaana.

Rakkaat ystävät, kerron teille tämän informaation, jotta tiedätte, että elämme poikkeuksellista aikaa ja että ihmeidenne aika on myös käsillä. Kuitenkin teidän on päätettävä, miten haluatte näiden seuraavien vuosien kehittyvän ja miten haluatte kokea nämä dramaattisen muutoksen ajat. Jokaisella teillä tätä lukevista on mahdollisuus tulla jonkintasoiseksi maailmanpalvelijaksi. Riippumatta siitä miten suuri tai pieni, kaikki ovat oleellisia kokonaisuudelle. Pyytäkää opastusta, edetkää, kun totuutenne paljastuu teille ja sitten jakakaa viisauttanne toisten kanssa, jotta teille annetaan lisää. Ikuista rakkautta, enkelisiunauksia ja upeita ihmeitä." Ronna

Arkkienkeli Mikael:
Rakkaat, Kosminen valoneuvosto on laittamassa kehittyneitä viisausopetuksia kaikin mahdollisin tavoin saataville, jotta kaikki ne jotka haluavat, saavat tilaisuuden liittyä ylösnousevan ihmiskunnan riveihin. Aiemmin Suurena valkoisena veljeskuntana tunnettu Kosminen neuvosto on Melchizedekin sääntökunnan osasto. Se koostuu korkealle kehittyneistä, ei-fyysisistä henkiolennoista tämän universumin kaikilta alueilta, valituista enkelikunnan jäsenistä, monista maan ylösnousseista mestareista ja myös hyvin kehittyneistä maan vihittävistä, jotka edustavat massoja. Riippumatta siitä, hyväksyttekö sen totuudeksenne vai ette, teistä on tulossa galaktisia kansalaisia ja yksi kosmisen tiedostamisen askel on jälleentapaaminen monien solaarisen ja galaktisen valoperheenne jäsenten kanssa. Olkaa varmoja, että tulevina aikoina joitain teistä pyydetään liittymään Valoneuvostoon ylösnousevan ihmiskunnan ja maapallon edustajina.

Tiedämme, että monet teistä ihmettelevät, miksei henkilökohtainen maailmanne muutu paremmaksi ja miksi ette saa niitä monia mestaruuden lahjoja ja etuja, joita olemme luvanneet. Jotkut lannistuneet sielut sanovat, että välitämme teille tulevaisuuden näkymän, jota on mahdotonta saavuttaa, annamme teille lupauksia, joita on mahdotonta ilmentää, ja keskivertoihmisen elämä on yhtä vaikeaa tai vaikeampaa kuin ennen. Kerromme teille, ettemme anna teille vääriä lupauksia ja ettemme käyttäisi niin valtavasti omaa ja siunattujen, omistautuneiden viestintuojiemme aikaa, minkä kehittyneiden viisausopetusten välittäminen on vaatinut, jos kertomamme ei olisi totta. Opetuksia jotka ovat tärkeitä ylösnousemusprosessille, informaatiota joka ei ole koskaan ennen ollut ihmiskunnan saatavilla.

Itse asiassa, ihmiskunta ei olisi mitenkään voinut saavuttaa maan päällä vallitsevaa kehitysvaihetta ilman Kosmisen valoneuvoston ja enkeliulottuvuuden väsymätöntä ja jatkuvaa palvelua ja avustusta. Olette keskellä evoluutioprosessia, minkä käynnisti Ylin luoja ja mitä lietsotaan elämän olemuksella, timantinkovilla hiukkasilla, joita säteillään ympäri kaikkeutta sekä rakkaan Äiti/Isä Jumalamme kautta koko luomakuntaan tässä universumissa. Teidän on ymmärrettävä, että ylösnousemusprosessi on yhteishanke. Me näytämme teille tietä ja annamme tarvitsemianne ohjeita, kuitenkin teidän on otettava askeleet ja tehtävä tarvittavat muutokset elämäntyylissänne ja uskomusrakenteessanne. Rakkaat, pyydämme teitä nousemaan ympäri maailmaa riehuvan pelon ja avuttomuuden tunteen yläpuolelle. Kutsukaa meitä ja autamme tukien päättäväisyyttänne. Tietäkää, että olemme aina kanssanne ja säteilemme teille Äiti/Isä Jumalamme parantavaa ja innostavaa rakkautta.

Olen arkkienkeli Mikael ja tuon teille nämä totuudet.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.